Η αποθέωση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Instagram … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram μετά το τέλος του Big Brother και οι διαδικτυακοί φίλοι της την λάτρευαν σε πολλά σχόλια, αποκαλώντας την «είδωλο».

Ο νικητής του reality show “ήθελε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον υποστήριξαν, ως αποτέλεσμα του οποίου έλαβε ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο”, το οποίο αποκάλυψε τι θα έκανε και πού θα το έδινε.

Πριν από λίγες ώρες, “χτύπησε” ξανά με μια νέα ανάρτηση με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τα κλαμπ των θαυμαστών του, και τα παρακάτω σχόλια είναι δεκάδες όταν οπαδοί του τον καθιερώσουν.

Αυτή είναι μια νέα ανάρτηση από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη από τον Big Brother

«ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ, Ο ΠΑΓΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΛΟΓΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ …

ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΤΡΑΠΕΙΤΕ ΒΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ. Είμαστε όλοι ενωμένοι για να αγαπήσουμε, να βοηθήσουμε, ότι οι πολιτικές αποκτούν μόνο καλό .. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ . ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .. ΝΕΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΕΙ Ο ήλιος θα είναι ελαφρύτερος με συννεφιά γλυκά .. ΜΠΟΥΛ ΚΑΤΗΓΑΣΙΑ “.

Η Άννα Μαρία με ερωτικές ανακοινώσεις μετά τον Big Brother

“Αυτό ήταν αυτό που είμαι, αυτό είμαι, δεν πρόκειται να αλλάξω. Πάντα με ενδιέφερε να μιλήσω με ανθρώπους. Βρήκα μια ευκαιρία. Δεν έχω δει ποτέ το βραβείο ως χρήματα, αλλά ως έπαθλο αγάπης. Το παράπονό μου ήταν ότι δεν με κατάλαβαν επειδή ήμουν ανοιχτό βιβλίο. Τους άθωσα πολλές φορές. Τα φρόντισα. Πήγαινα σπίτι, θα ήμασταν όλοι εκεί: Ήρθε η ώρα να παίξει η Άννα Μαρία. Θα είναι ευτυχισμένος / Υπήρχαν στιγμές που έπαιζα και γελούσα. Αλλά το μόνο που μένει για μένα είναι ότι έχω ζήσει σε πολύ δύσκολες στιγμές.

Έχω λάβει τόση αγάπη από όλο τον κόσμο. Έχω άγνοια. Δεν ξέρω ποιος με αγαπά, που δεν με αγαπά. Δεν μου αρέσει η λέξη “μίσος”. Αν νιώθεις καλά, θα σε κάνω να περάσεις καλύτερα.

Πήγα ειλικρινά εκεί για να μεταφέρω τα όμορφα μηνύματά μου. Ας είμαστε όλοι ενωμένοι. Έχω αισθανθεί αμέτρητες φορές ότι παραβιάζουν τις αξίες μου. Ένιωσα ότι καταστράφηκαν, αλλά τους δικαιολογούσα. Φυσικά, θα συνεχίσω να εργάζομαι ως δικηγόρος. Έχασα την αγάπη των συγκατοίκων μου. Σηκώθηκα το πρωί με ένα χαμόγελο και τους κοροϊδεύω. Τότε συνέβη κάτι. Έκανα αυτά τα παράξενα πράγματα, μερικοί πίστευαν ότι ήμουν τρελός.

Είναι καλό να μιλάς στον εαυτό σου, να ξέρεις τι σου συμβαίνει. Προσπαθούσαν να με πείσουν ότι ήμουν τρελός. Τους είπα ότι θα με έκανε να πιστέψω ότι ήμουν τρελός, και τότε θα ήταν εδώ.

Εκείνοι που λένε ότι έχω παίξει στο θέατρο συνήθως λένε ότι όταν ένα άτομο χρησιμοποιεί συνεχώς ορισμένες λέξεις. Θέατρο, θέατρο. Είναι αυτός που δημιουργεί το θέατρο. Δεν είδαν το κοίλο τους, τους δικαιολογούσα πάντα. Ήμουν ο μόνος παίκτης που δεν ρώτησε ποτέ τον συμπαίκτη μου αν με ψήφισε. Σκεφτόμουν πώς να χρησιμοποιήσω το βραβείο. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου. Οι γνωστοί και οι γνωστοί μου. Και πολλοί ξένοι που θέλουν βοήθεια, “είπε η Άννα Μαρία, μεταξύ άλλων.

Πηγή: youweekly.gr

Source