Η απόφαση ανακοινώθηκε σε θανατηφόρο ατύχημα

(Kamalı Ειδήσεις)

Ο Πρόεδρος Nüvit Gazi διάβασε την ομόφωνη απόφαση της δικαστικής επιτροπής κατά την ακρόαση της απόφασης που πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία του Προέδρου Nüvit Gazi, του ανώτερου δικαστή Judgeerife Kâtip και του δικαστή Umut İnan.

Ο Γκάζι δήλωσε ότι τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα είναι διαδεδομένα στη χώρα μας και η απώλεια ανθρώπων στους δρόμους είναι μια τραγική κατάσταση και ότι τα δικαστήρια πρέπει να υψώσουν τη φωνή τους ενόψει αυτής της κατάστασης.

Ο Γκάζι δήλωσε ότι η κοινωνία αισθάνεται την ασφάλεια της ζωής υπό απειλή και ότι τα θανατηφόρα ατυχήματα δημιουργούν μια τραυματική κατάσταση στη χώρα μας, και υπογράμμισε ότι οι κατηγορούμενοι που προκαλούν θανατηφόρα ατυχήματα θα πρέπει να έχουν αποτρεπτικές και υποδειγματικές τιμωρίες.

Ο Γκάζι υπενθύμισε ότι ο τρόπος με τον οποίο συνέβη το ατύχημα, οι συνέπειες και τα σφάλματα του κατηγορουμένου θα πρέπει να ληφθούν υπόψη ενώ αποφασίζει την τιμωρία που θα επιβληθεί στον κατηγορούμενο και υπενθύμισε στον αρραβωνιαστικό του, ο οποίος ήταν μαζί με τον κατηγορούμενο για 7 χρόνια ως επιβάτης, πέθανε στη σκηνή.

Ο Γκάζι είπε ότι το ατύχημα συνέβη ενώ ο κατηγορούμενος ταξίδευε από την αντίθετη κατεύθυνση στον εν λόγω δρόμο υπό την επήρεια αλκοόλ και είπε ότι παρόλο που ο εν λόγω δρόμος ήταν δρόμος που χρησιμοποιήθηκε από τον κατηγορούμενο, το γεγονός ότι προκλήθηκε ένα τέτοιο ατύχημα από το σφάλμα του κατηγορουμένου.

Ο Γκάζι δήλωσε ότι άλλα εγκλήματα λαμβάνονται επίσης υπόψη σε θανατηφόρα ατυχήματα και δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος είχε χρησιμοποιήσει το όχημα χωρίς πλοήγηση την ημέρα του συμβάντος και ότι είχε τιμωρηθεί δύο φορές για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αναφέροντας ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε ποινικό μητρώο, ότι τραυματίστηκε στο ατύχημα, η απώλεια του αρραβωνιαστικού του, με τον οποίο ήταν 7 χρόνια, τιμωρήθηκε με συνείδηση ​​και βοήθησε την αστυνομία να αποδείξει νωρίς, ο Γκάζι δήλωσε ότι Αυτά τα στοιχεία θεωρήθηκαν ως ελαφρυντικοί παράγοντες όταν αποφασίστηκε η ποινή του καθού

Ο Γκάζι δήλωσε ότι όλοι αυτοί οι παράγοντες ελήφθησαν υπόψη και ότι οι αποτρεπτικές και παραδειγματικές τιμωρίες είναι σημαντικές και ότι ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε τριάμισι χρόνια φυλάκιση.

Source