Η απόφαση απαγόρευσης του βιβλίου που γράφτηκε από τον τρομοκράτη στην κόκκινη κατηγορία

Διαφήμιση

Άρχισε έρευνα από τον Γενικό Εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης σχετικά με το παράπονο σχετικά με το βιβλίο “Επίτιμο Χρέος” του Nurettin Demirtaş, του αδελφού του πρώην συμπροέδρου του HDP, Selahattin Demirtaş, με τον κωδικό “Şiyar”.

Σε ορισμένες δηλώσεις του βιβλίου, το εισαγγελέα, το οποίο διαπίστωσε ότι έγινε «προπαγάνδα της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΡΚΚ» και ότι η τρομοκρατική οργάνωση αποδείχθηκε νόμιμη, υπέβαλε αίτηση στο δικαστήριο του δικαστηρίου.

Ο Ποινικός Δικαστής της Κωνσταντινούπολης, αναφέροντας ότι οι μέθοδοι της τρομοκρατικής οργάνωσης του PKK που περιλαμβάνουν βία και απειλές ήταν δικαιολογημένες στο εν λόγω βιβλίο, έκρινε ότι η απαγόρευση εκτύπωσης, διανομής και πώλησης του βιβλίου με τίτλο “Honor Debt” και κατάσχεσε επίσης τα δημοσιευμένα βιβλία .

Ο Νουρετίν Ντεμιρτάς, που περιλαμβάνεται στην κόκκινη κατηγορία στον κατάλογο της επιθυμητής τρομοκρατίας του υπουργείου Εσωτερικών, έχει ένα αρχείο αναζήτησης για «πλαστογραφία στο επίσημο έγγραφο» και «ένταξη σε ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση».

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source