Η απόφαση ελήφθη στην Πάφο για τη μητέρα. Στέλνει τον γιο του στις Ηνωμένες Πολιτείες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο της Πάφου απέρριψε μια αγωγή 29χρονης μητέρας που ζητούσε αναστολή εκτέλεσης, η οποία ζητά από τον 29χρονο να παραδώσει αμέσως τον ανήλικο γιο του στον πατέρα του.

Ο δικαστής στην υπόθεση απέρριψε όλα τα επιχειρήματα που παρουσίασε ο δικηγόρος υπεράσπισης της μητέρας, ο οποίος πρέπει να υπενθυμίζει ότι προέβαλε το επιχείρημα ότι ο πατέρας του παιδιού την κακοποίησε τακτικά, γι ‘αυτό έπρεπε να την αφήσει το 2017. με το μωρό όταν ήταν μόλις 12 μηνών.

Σύμφωνα με τη μητέρα, κατάφεραν να ξεφύγουν, πήγαν στην Κύπρο, πέρασαν το Καταφύγιο Γυναικών, τελικά την έφτασαν, βρίσκονται εδώ στην Κύπρο για 3,5 χρόνια.

Μια μητέρα μπορεί να κατηγορηθεί για απαγωγή του πεντάχρονου γιου της.

Το ζευγάρι ζούσε στη Νέα Υόρκη και από το γάμο του 2016 είχαν ένα παιδί. Η Κύπρος μητέρα ισχυρίστηκε ότι ήταν θύμα λεκτικής, ψυχολογικής και σωματικής βίας και είχε υποβάλει αίτηση στις αρχές των ΗΠΑ για προστασία.

Ταυτόχρονα, επικοινώνησε με το Κυπριακό Προξενείο στη Νέα Υόρκη και έλαβε την επιστροφή Κυπριακού διαβατηρίου σε Κύπριο πολίτη. Χωρίς τη γνώση του πατέρα του, επέστρεψε στην Κύπρο και έκτοτε ζει στην Πάφο.

Ο πατέρας του παιδιού αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες της μητέρας και έπεισε το δικαστήριο. Είπε ότι όταν συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα του είχε φύγει από το σπίτι, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι είχε φύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή το παιδί δεν είχε διαβατήριο και ήταν Αμερικανός πολίτης.

ωμέγα:

Source