Η αρχή μιας νέας εποχής για τη φαρμακευτική βιομηχανία Remedica.

Η: Remedika Τα τελευταία χρόνια, έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή, αύξησε σημαντικά τον κύκλο εργασιών της, έχει επεκταθεί σε πολλές χώρες σε 163 συνολικά, επέκτεινε το χαρτοφυλάκιο ναρκωτικών και συνεχίζει να αναπτύσσεται ραγδαία.

Το νέο έτος μας βρίσκει με ένα νέο λογότυπο. Η σταθερή του αξία Remedika, περιγραφική επιστολή Ρ:, απολαμβάνει μεγάλη αναγνώριση, παραμένει η ίδια, στην ίδια σκιά φούξια, καθώς οι αξίες της εταιρείας παραμένουν οι ίδιες και αμετάβλητες.

Οι τρεις κύκλοι που το περιβάλλουν αντιπροσωπεύουν τους τρεις άξονες που κινείται η εταιρεία ως έχει: ανταγωνιστικές τιμές, προϊόντα υψηλής ποιότητας և υπηρεσίες που προσφέρει. Τρεις άξονες που είναι η χρυσή συνταγή για την εταιρεία να συνεχίσει να προσφέρει έναν υγιέστερο κόσμο με ένα σταθερό άλογο. Το νέο λογότυπο της εταιρείας, το οποίο δηλώνει τη νέα του ταυτότητα, θα εμφανιστεί αμέσως στη συσκευασία όλων των υλικών επικοινωνίας և των προϊόντων της.

Η: REMEDICA βλέπει το μέλλον և παραμένει πρότυπο επιχειρηματικής αντίληψης և δημιουργική προσφορά. Παραμένει πρωτίστως όχι μόνο της φαρμακευτικής βιομηχανίας αλλά και των εταιρειών, που γνωρίζουν πάντα την υγεία και την ευθύνη του εφοδιασμού στο δημόσιο τομέα.

Στην ανακοίνωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Remedika, Δρ. Ο Μιχάλης Νεοπτόλεμος δήλωσε ότι ” Remedika Τα τελευταία χρόνια, εισήλθε σε μια νέα τροχιά, η οποία θα σφραγιστεί με νέο λογότυπο. ” Πρόσθεσε ότι «μια κυπριακή εταιρεία με σημαντική παγκόσμια παρουσία αναπόφευκτα θα αναζωογονήσει την εταιρική της ταυτότητα».

ΜΙ: Remedika Είναι μια φαρμακευτική βιομηχανία με πρακτική υποστήριξη στην κοινωνία, το κράτος, τις ευάλωτες ομάδες και τους άπορους. Έχει μακρά ιστορία στις κοινωνικές επενδύσεις, αλλά ειδικά το 2020, λόγω της κατάστασης του κοροναϊού, την οποία συμπεριέλαβε στο στρατηγικό της σχέδιο αυξάνοντας την οικονομική συμβολή της στην κοινωνία κατά 100%.

Source