Η αρχή μιας νέας εποχής για τη φαρμακευτική βιομηχανία Remedica Journalist Cyprus

Τα τελευταία χρόνια, η Remedica εισήλθε σε μια νέα εποχή, αύξησε σημαντικά τον κύκλο εργασιών της, επεκτάθηκε σε πολλές χώρες σε 163, επέκτεινε το χαρτοφυλάκιο ναρκωτικών και συνεχίζει να αναπτύσσεται ραγδαία.

Το νέο έτος μας βρίσκει με ένα νέο λογότυπο. Η σταθερή τιμή του Remedica, το τυπικό γράμμα R, είναι πολύ δημοφιλής, παραμένει η ίδια, στην ίδια σκιά φούξια, καθώς οι τιμές της εταιρείας παραμένουν οι ίδιες և αμετάβλητες.

Οι τρεις κύκλοι που το περιβάλλουν αντιπροσωπεύουν τους τρεις άξονες που κινείται η εταιρεία ως έχει: ανταγωνιστικές τιμές, προϊόντα υψηλής ποιότητας և υπηρεσίες που προσφέρει. Τρεις άξονες που είναι η χρυσή συνταγή για την εταιρεία να συνεχίσει να προσφέρει έναν υγιέστερο κόσμο με ένα σταθερό άλογο. Το νέο λογότυπο της εταιρείας, το οποίο δηλώνει τη νέα του ταυτότητα, θα εμφανιστεί αμέσως στη συσκευασία όλων των υλικών επικοινωνίας և των προϊόντων της.

Η REMEDICA κοιτάζει προς το μέλλον մնալ παραμένει μια επιχειρηματική αντίληψη և μοντέλο δημιουργικής προσφοράς. Παραμένει πρωτίστως όχι μόνο της φαρμακευτικής βιομηχανίας αλλά και των εταιρειών, που γνωρίζουν πάντα την υγεία και την ευθύνη του εφοδιασμού στο δημόσιο τομέα.

Στην ανακοίνωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών “Remedika”, Dr. Ο Μιχάλης Νεοπτόλεμος ανακοίνωσε ότι “το Remedica έχει εισέλθει σε μια νέα τροχιά τα τελευταία χρόνια, το οποίο θα σφραγιστεί από ένα νέο λογότυπο.” Πρόσθεσε ότι «μια κυπριακή εταιρεία με σημαντική παγκόσμια παρουσία αναπόφευκτα θα αναζωογονήσει την εταιρική της ταυτότητα».

Το Remedica είναι μια φαρμακευτική βιομηχανία που παρέχει πρακτική υποστήριξη στην κοινωνία, το κράτος, τις ευάλωτες ομάδες και τους άπορους. Έχει μακρά ιστορία στις κοινωνικές επενδύσεις, αλλά ειδικά το 2020, λόγω της κατάστασης του κοροναϊού, την οποία συμπεριέλαβε στο στρατηγικό της σχέδιο αυξάνοντας την οικονομική συμβολή της στην κοινωνία κατά 100%.

Source