Η ασθενής μητέρα της Corona γέννησε δίδυμα μωρά στην ΤΔΒΚ

Δρ στη Λευκωσία, την πρωτεύουσα της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ). Ο Dilek Colbayır, 32 ετών, ο οποίος ήταν 33 εβδομάδων έγκυος στο Burhan Nalbantoğlu Campus Emergency Hospital Kovid-19 ο ασθενής γέννησε δίδυμα μωρά με καισαρική τομή. Ο Dilek Colbayır, ο οποίος είχε θετικό τεστ Kovid-19 και έδειξε συμπτώματα όπως πυρετό, μεταφέρθηκε στη μονάδα μητρότητας λόγω του αυξανόμενου πόνου ενώ έλαβε θεραπεία με covid-19. Op Δρ. Ο Buse Büyükbaşoğlu είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Demirören (DHA) ότι ο Colbayır περιμένει δίδυμα μωρά και ήταν οπαδός ενός ιδιωτικού νοσοκομείου. Αργότερα, αφού το τεστ Kovid-19 ήταν θετικό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας. Ο ασθενής ήταν υπό παρακολούθηση. Υπολογίζοντας ότι θα γεννήσει νωρίς, κάναμε όλες τις προετοιμασίες μας αναλόγως.

“ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ”

Τονίζοντας ότι τα δίδυμα ηλικίας 33 εβδομάδων θέτει πρόβλημα για αυτούς, Op. Δρ. Büyükbaşoğlu, με την έναρξη του Σαββάτου πρωί πόνους, αποφασίσαμε αμέσως να γεννήσουμε. Κάναμε τις προετοιμασίες μας για να προστατευτούμε από τον ιό, πραγματοποιήσαμε την επέμβαση προστατεύοντας τα μωρά. Αντιμετωπίστηκε πολύ σχολαστικά. ”

Η ΔΟΚΙΜΗ PCR ΔΙΕΥΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ

Δίνοντας πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των μωρών και των μητέρων, το Büyükbaşoğlu, τα μωρά μας και η μητέρα μας είναι σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει τίποτα ενοχλητικό στα μωρά αυτή τη στιγμή. Λίγες μέρες αργότερα, τα μωρά θα ελεγχθούν για το Kovid-19. Δεν υπάρχουν συμπτώματα αυτήν τη στιγμή. Δίδυμα μωρά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, δεν έχουν ακόμη κατονομαστεί. Η υγεία της οικογένειας είναι επίσης πολύ καλή. Όλα ειπώθηκαν μεμονωμένα.

Source