Η ασθενής μητέρα της Corona γέννησε δίδυμα μωρά στην ΤΔΒΚ

Στη Λευκωσία, την πρωτεύουσα της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ), ο Δρ. Στο νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης Burhan Nalbantoğlu Campus, ο 32χρονος Dilek Colbayır, 32 ετών, ο οποίος ήταν έγκυος σε 33 εβδομάδες, γέννησε δίδυμα μωρά με καισαρική τομή. Ο Dilek Colbayır, ο οποίος είχε θετικό τεστ Kovid-19 και έδειξε συμπτώματα όπως πυρετό, μεταφέρθηκε στη μονάδα μητρότητας λόγω του αυξανόμενου πόνου ενώ έλαβε θεραπεία με covid-19. Op Δρ. Μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Demirören, ο Buse Büyükbaşoğlu δήλωσε ότι ο Colbayır περιμένει δίδυμα μωρά και ήταν οπαδός ενός ιδιωτικού νοσοκομείου. Αργότερα, αφού το τεστ Kovid-19 ήταν θετικό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας. Ο ασθενής ήταν υπό παρακολούθηση. Υπολογίζοντας ότι θα γεννήσει νωρίς, κάναμε όλες τις προετοιμασίες μας ανάλογα », είπε.

“ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ”

Τονίζοντας ότι τα δίδυμα ηλικίας 33 εβδομάδων θέτει πρόβλημα για αυτούς, Op. Δρ. Büyükbaşoğlu, με την έναρξη του Σαββάτου πρωί πόνους, αποφασίσαμε αμέσως να γεννήσουμε. Κάναμε τις προετοιμασίες μας για να προστατευτούμε από τον ιό, πραγματοποιήσαμε την επέμβαση προστατεύοντας τα μωρά. Αντιμετωπίστηκε πολύ σχολαστικά. ”

Η ΔΟΚΙΜΗ PCR ΔΙΕΥΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ

Δίνοντας πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των μωρών και των μητέρων, το Büyükbaşoğlu, τα μωρά μας και η μητέρα μας είναι σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει τίποτα ενοχλητικό στα μωρά αυτή τη στιγμή. Λίγες μέρες αργότερα, τα μωρά θα ελεγχθούν για το Kovid-19. Δεν υπάρχουν συμπτώματα αυτήν τη στιγμή. Δίδυμα μωρά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, δεν έχουν ακόμη κατονομαστεί. Η υγεία της οικογένειας είναι επίσης πολύ καλή. Όλα ειπώθηκαν μεμονωμένα.

.Source