Η αστυνομία άρχισε να εμβολιάζεται στη Βόρεια Κύπρο

Ενώ οι πρακτικές εμβολιασμού συνεχίζονται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο της καταπολέμησης του κορανοϊού Βόρεια Κύπροςανακοίνωσε ότι ήταν η σειρά της αστυνομίας στην εκστρατεία εμβολιασμού. Ο εμβολιασμός αστυνομικών από τη Βόρεια Κύπρο ξεκίνησε σήμερα.

Υπουργείο Υγείας της Βόρειας Κύπρου Στο πλαίσιο του συντονισμού που πραγματοποιείται από τη Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας, οι αστυνομικοί θα εμβολιαστούν πρώτα.

Στη Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας της Βόρειας Κύπρου Σύμφωνα με τον στόχο, οι μελέτες εμβολιασμού στοχεύουν να ολοκληρωθούν εντός 3 ημερών.

Ο υπουργός Υγείας Δρ. Σύμφωνα με το σχέδιο εμβολιασμού που ανακοίνωσε ο Ali Pilli, το πρώτο στάδιο της εφαρμογής εμβολιασμού περιλαμβάνει επαγγελματίες υγείας και άτομα άνω των 65 ετών με χρόνιες ασθένειες.

Στο δεύτερο στάδιο, τα άτομα που βρίσκονται σε κοινωνικοοικονομικά αδύναμη θέση, που εργάζονται σε κρίσιμες επαγγελματικές ομάδες και εγκαταστάσεις φροντίδας, και πολίτες ηλικίας 50-64 ετών που δεν έχουν χρόνιες ασθένειες θα εμβολιαστούν. Στην τελευταία φάση του προγράμματος εμβολιασμού, θα εμβολιαστούν υγιείς ενήλικες ηλικίας 18-50 ετών.

Η Τουρκία έστειλε

Η Τουρκία και η Βόρεια Κύπρος είναι 20 χιλιάδες δόσεις εμβολίου σε περίπτωση που τα δύο μέρη είχαν ολοκληρώσει την αποστολή. Συνολικά, 40 χιλιάδες δόσεις εμβολίου Sinovac, που στάλθηκαν με αεροπλάνο ασθενοφόρων, έφτασαν στη Βόρεια Κύπρο στις 28 Ιανουαρίου.

Source