Η αστυνομία δεν άνοιξε ένα μάτι!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν από τον Αστυνομικό Τύπο, οι επιθεωρήσεις διενεργήθηκαν από τις ομάδες Επαρχίας Λευκωσίας και Αστυνομικού Τμήματος Λευκωσίας σε όλη τη Λευκωσία σήμερα μεταξύ 12:00 – 18:00 εντός του πεδίου της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Αναλήφθηκε νομική ενέργεια εναντίον συνολικά 26 ατόμων που διαπιστώθηκε ότι παραβίασαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας ως αποτέλεσμα των επιθεωρήσεων.

Μετά τις ύποπτες ενέργειες ενός οδηγού οχήματος κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων, μια έρευνα που έγινε από αστυνομικές ομάδες στο όχημά του βρήκε μια ουσία που πιστεύεται ότι είναι ναρκωτικό τύπου κάνναβης βάρους περίπου 2 γραμμαρίων και το εν λόγω άτομο συνελήφθη.

Και πάλι, ενώ ελήφθη νομική ενέργεια εναντίον ενός οδηγού που οδηγούσε επικίνδυνα οχήματα κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων, συνελήφθη ένα άτομο που βρέθηκε ότι δεν είχε άδεια παραμονής.

Κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων ήταν επίσης ο Διοικητής της Επαρχίας Λευκωσίας Μπόρα ΑΚΚΟΥ και ο Διευθυντής Αστυνομίας Λευκωσίας Χούσειν Καντίρ ÇETE.

.Source