Η αστυνομία εισέβαλε σε ένα σπίτι στην Πάφο και συνέλαβε τέσσερα άτομα για κλοπή και διάρρηξη. Βρέθηκε κλοπή

Πληροφορίες που στάλθηκαν στην αστυνομία στην πόρτα της νεολαίας στην Πάφο – 4 συλλήψεις για κλοπή ft κλοπή – Έρευνα της αστυνομίας – Όλες οι πληροφορίες

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Μέλη της αστυνομίας (ΤΑΕ Πάφος) χθες αφού αξιολόγησαν τις πληροφορίες έψαξαν στο σπίτι στην Πάφο για άτομα που βρίσκονται υπό έρευνα και εμπλέκονται σε υποθέσεις κλοπής και ληστείας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ένας 19χρονος άνδρας βρέθηκε μέσα στο σπίτι, ο οποίος ήταν καταζητούμενος για κλοπή, όπως και άλλα τρία άτομα, ηλικίας 17, 19 και 27, αντίστοιχα. Ένα 19χρονο αγόρι βρέθηκε με μια ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, πιθανώς μεθαμφεταμίνη, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα και έναν φορτιστή τηλεφώνου, για τον οποίο δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις σχετικά με την προέλευσή τους.

Επιπλέον, βρέθηκε ένα δεύτερο 19χρονο αγόρι με χρήματα, ενώ μια αναζήτηση για το αυτοκίνητό του εμφανίστηκε φορητός υπολογιστής, ραδιόφωνο αυτοκινήτου, δύο κινητά τηλέφωνα, σκληρός δίσκος και ηλεκτρονικό τηλεχειριστήριο, ως αποτέλεσμα του οποίου συνελήφθη για αυτοκτονία. Παράνομη κατοχή περιουσίας.

Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν στα γραφεία της ΤΑΕ Πάφου, όπου τους δόθηκαν αποδείξεις ότι είχαν εμπλακεί στα προαναφερθέντα εγκλήματα,, συνελήφθησαν βάσει δικαστικών πράξεων.

Η ΤΑΕ Πάφος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Source