Η αστυνομία κυνηγούσε, οι έμποροι ναρκωτικών τρέχουν πίσω

Οι διακινητές ναρκωτικών, οι οποίοι δεν τήρησαν την προειδοποίηση «στάσης» των αστυνομικών ομάδων στην περιοχή Efeler του Aydın και διέφυγαν με ελιγμούς πίσω με αυτοκίνητο, ήταν αποτέλεσμα μιας σύντομης κυνηγιού …

Οι διακινητές ναρκωτικών, οι οποίοι δεν τήρησαν την προειδοποίηση «στάσης» των αστυνομικών ομάδων στην περιοχή Efeler του Aydın και έφυγαν με ελιγμούς πίσω με αυτοκίνητο, συνελήφθησαν μετά από βραχυπρόθεσμη καταδίωξη. Ενώ ένας από τους 2 υπόπτους που μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο απελευθερώθηκε υπό τον όρο δικαστικού ελέγχου, 1 άτομο συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, οι ομάδες ναρκωτικών, οι οποίες ξεκίνησαν μια επιχείρηση για να συλλάβουν τους εμπόρους ναρκωτικών που κλήθηκαν ως μπαγκάνοι, έδωσαν προειδοποίηση “διακοπής” στο όχημα με την πινακίδα κυκλοφορίας 01 PD 208 στην περιοχή Güzelhisar. Οι ύποπτοι, οι οποίοι δεν τήρησαν την προειδοποίηση «στάσης» της αστυνομίας, άρχισαν να φεύγουν ελιγμούς στο αυτοκίνητο πίσω. Στο κυνήγι, οι ύποπτοι που χτύπησαν συνολικά 5 αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων 4 ατόμων και ένα ομαδικό αυτοκίνητο της αστυνομίας, συνελήφθησαν από τις ομάδες στην οδό Kıbrıs. 87 g συνθετικών ναρκωτικών, 211 συνθετικών ναρκωτικών και μία ευαίσθητη κλίμακα κατασχέθηκαν στις αναζητήσεις στο αυτοκίνητο και στις κατοικίες των υπόπτων. Οι ύποπτοι που ονομάστηκαν EK και CG, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις ομάδες, μεταφέρθηκαν στην αστυνομία για τις απαραίτητες διαδικασίες. Ο CG απελευθερώθηκε υπό την προϋπόθεση δικαστικού ελέγχου, ενώ ο EK συνελήφθη και στάλθηκε στη φυλακή.

Source