Η αστυνομία πραγματοποιεί επιδρομή στη βίλα όπου πραγματοποιήθηκε πάρτι γενεθλίων στην ΤΔΒΚ: 28 κρατήσεις

Πραγματοποιήθηκε πάρτι γενεθλίων σε μια βίλα στο Gönyeli, μια περιοχή της Λευκωσίας, στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNC), παρά το ξέσπασμα του ιού της κορώνας. Αστυνομικές ομάδες εισέβαλαν στη βίλα περίπου στις 20.30 Ενώ 28 άτομα συνελήφθησαν ως αποτέλεσμα της επιδρομής, αποδείχθηκε ότι τα άτομα που οργάνωσαν ένα πάρτι χωρίς να προσέχουν τον ιό της κορώνας ήταν ξένοι υπήκοοι. Στη δήλωση του αστυνομικού Τύπου, αναφέρθηκε ότι βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι.

Στη δήλωση, “Σήμερα το απόγευμα, περίπου στις 20.30, οι ομάδες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκωσίας εντόπισαν 28 αλλοδαπούς υπηκόους που διασκεδάζονταν σε μια βίλα στο Gönyeli με το όνομα ενός πάρτι γενεθλίων”, χρησιμοποιήθηκαν εκφράσεις.
Στη λεπτομερή αναζήτηση που πραγματοποιήθηκε από τις ομάδες της Διεύθυνσης Πρόληψης Ναρκωτικών και Πρόληψης Λαθρεμπορίου, οι οποίες μεταφέρθηκαν στη σκηνή αφού το κατάλοιπο που πιστεύεται ότι είναι ναρκωτική ουσία βρέθηκε στην εν λόγω κατοικία, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, 27χρονος AAO , είπε ότι ένα μισό γραμμάριο τύπου κάνναβης Αναφέρθηκε ότι η ουσία που πιστεύεται ότι ήταν ναρκωτικό βρέθηκε και λήφθηκε ως σημάδι. Το υποκείμενο άτομο συνελήφθη και η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται “.
Η απαγόρευση της κυκλοφορίας επιβάλλεται μεταξύ 21.00-05.00 στην ΤΔΒΚ στο πλαίσιο της καταπολέμησης της επιδημίας του ιού της κορώνας.

Ayşe Soykıray

.Source