Η αστυνομία σερβίρει σούπα σε οδηγούς και επιβάτες στο Yozgat

Διαφήμιση

YOZGAT (AA) – Οι ομάδες της επαρχιακής αστυνομίας του Yozgat προσέφεραν σούπα σε οδηγούς, επιβάτες και αστυνομικούς που ταξιδεύουν μεταξύ πόλεων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι ομάδες των αρχηγών της αστυνομίας σταμάτησαν τους οδηγούς μπροστά από το αστυνομικό τμήμα, τους παρείχαν να ξεκουραστούν και προσέφεραν ζεστή σούπα.

Στη συνέχεια, οι ομάδες διανέμουν σούπα στις ομάδες χωροφυλακής που εργάζονται στο σημείο εφαρμογής του Muslubelen, καθώς και στην αστυνομία και τους φρουρούς στο κέντρο της πόλης.

Ο Özkan Yıldırım, ο οδηγός που πήγε από την Άγκυρα στο Sivas, είπε ότι ήταν πολύ ικανοποιημένος με την αίτηση.

Ο Γιλντιρίμ είπε, “Νόμιζα ότι θα έλεγαν τη ρουτίνα όταν με σταμάτησαν οι αξιωματικοί, αλλά συναντήσαμε την ωραία σκέψη του κυβερνήτη και του αρχηγού της επαρχιακής αστυνομίας. Τους ευχαριστώ πολύ για αυτήν την καυτή σούπα και το σύντομο διάλειμμα. είπε.

Ο Μεχμέτ Γιλμάζ δήλωσε ότι ήρθε από την Αυστρία και πήγε στο Τοκάτ. Γιλμάζ, “Βρήκα όμορφη την εφαρμογή των ομάδων. Ο Λόρδος μου ευλογεί όσους συνέβαλαν.” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source