Η αστυνομία τους ψάχνει για κλοπή χρυσού … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Στις 26 Δεκεμβρίου 2020, η αστυνομία κυκλοφόρησε φωτογραφίες και λεπτομέρειες από δύο άτομα που είναι ύποπτοι για πυρκαγιά σε ένα σπίτι στη Λεμεσό για να συλλέξουν πληροφορίες για να τους εντοπίσουν.

Είναι: 1. Χριστάκης Ευριπίδου, 40 ετών, από την Πάφο և 2. Φώτη Ιορδάνου, 23 ετών, από τη Λεμεσό, κατά των οποίων έχουν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μετά από πληροφορίες που έλαβε η Λεμεσός ΤΑΕ κατά τη διάρκεια της έρευνας της υπόθεσης և Αστυνομικό Τμήμα Επισκοπής.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, παρακαλείται να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα της Λεμεσού στο 25-805057 ή το αστυνομικό τμήμα επισκοπής στο 25-805685 ή τη γραμμή πολιτών στο 1460 ή το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με τις υπό έρευνα πληροφορίες, στις 26 Δεκεμβρίου 2020, περίπου στις 11:30 μ.μ., ξέσπασε μια βλαβερή πυρκαγιά στο σπίτι του επισκόπου Λεμεσού. Η πυρκαγιά προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στην αυλή του σπιτιού. Οι έρευνες στη σκηνή αποκάλυψαν ότι η πυρκαγιά προηγήθηκε της κλοπής ενός σπιτιού από το οποίο είχε κλαπεί μια πυρίμαχη θυρίδα ασφαλείας που περιέχει 180 χιλιάδες ευρώ, διάφορα κοσμήματα, καθώς και δύο ρολόγια συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.

Source