Η αστυνομία φρουρεί τους ναούς ՝ κάνει ένα σχέδιο λαμβάνοντας υπόψη τα φώτα (VIDEO)

Κρίστοφερ Νέστορ

Χωρίς να ρίχνουμε τον παραδοσιακό ιερό σταυρό στη θάλασσα, η υπηρεσία Epiphany θα πραγματοποιηθεί φέτος, καθώς ο υπερπληθυσμός, που θα οδηγήσει τους πιστούς να σπεύσουν στην τελετή, ειδικά στις παράκτιες πόλεις, είναι αναπόφευκτο.

Διαφορετικά, υπάρχουν 75 ιερά ανά οικισμό και η αστυνομία προετοιμάζει ήδη το επιχειρηματικό της σχέδιο στις αυλές των ιερών, καθώς και σε δημόσιους χώρους για να αποφύγει τα πλήθη.

Στην Πάφο, ο Μητροπολίτης Γιώργος ανακοίνωσε την κατασκευή δύο εκκλησιών, οι οποίες αφιερώθηκαν από έναν δεύτερο ιερέα, όπως έγινε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Ο Μητροπολίτης Γιώργος Λέιρος της Πάφου
Οι διαστάσεις πρέπει να ληφθούν υπόψη, καθώς υπάρχει αρκετός χώρος έξω από τους ναούς, έτσι ώστε οι πιστοί να μπορούν να στέκονται σε απόσταση.

Εξέγερση από τον Μόρφο

Από την άλλη πλευρά, ο Μητροπολίτης του Μορφέα συνεχίζει το δρόμο του, υψώνοντας τη σημαία της ανυπακοής, καλώντας το διάσημο προσωπικό να γιορτάσει τα φώτα που έρχονται στις εκκλησίες.

Μητροπολίτης Νεόφυτος Μόρφου
“Όταν ακούτε τι μας περιμένει, πρέπει να είστε ανόητοι για να μην επιλέξετε πρόστιμο, ντροπή και γελοιογραφία δημοσιογράφου. Να γίνει χίλιες φορές, να πάει στη φυλακή “

Source