Η αστυνομία ψάχνει για ντράμερ να διαβάζει «πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια» μανικιούρ

Σύμφωνα με τις ειδήσεις του Sözcü İsmail Akduman, ένας ντράμερ στο Kastamonu είπε: “Το Ραμαζάνι έχει έρθει στην πόλη μου, ποτέ δεν θα κουραστούμε να ρωτήσουμε, πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια;” απαγγέλλει το μανίκι και έπαιξε τα ντραμς. Ο πρόεδρος της CHP, Hikmet Erbilgin, μοιράστηκε επίσης τον ντράμερ στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι αστυνομικές δυνάμεις ξεκίνησαν μελέτες για να βρουν τον ντράμερ.

Η διαδικασία ξεκίνησε λέγοντας “μοιάζεις”

Η αστυνομία, η οποία διενήργησε την έρευνα, φέρεται να ξεκίνησε διοικητική δράση εναντίον του νεαρού άνδρα που ονομάζεται Emre Tiftik, με την αιτιολογία ότι έμοιαζε με ντράμερ, «λόγω της μη τήρησης των περιορισμών της απαγόρευσης και του θορύβου». Μοιράζοντας το βίντεο του ντράμερ στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Tiftik είπε, «Μόλις ήρθαν από το αστυνομικό τμήμα. Ισχυρίστηκαν ότι έπαιζα το τύμπανο στο βίντεο – ήμουν σαν – και ότι ξεκίνησε μια διοικητική δράση εναντίον μου επειδή δεν τήρησα την απαγόρευση της κυκλοφορίας και τον θόρυβο. Δεν είμαι ο ντράμερ, 128 δισεκατομμύρια δολάρια δεν είναι στα ντραμς. Πού είναι λοιπόν; ” έγραψε.

«Καλύτερα αναζητούν 128 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι να αναζητήσουν ποιος είναι ο ντράμερ»

Ο επαρχιακός πρόεδρος του Κασταμόνο Χικμέτ Ερμπίλγιν αντέδρασε επίσης σε αυτό το περιστατικό και είπε: «Κοίτα το κράτος που έφεραν τη χώρα. Κυνηγούσαν μικρά παιδιά. Χρειαζόμαστε τη δικαιοσύνη όσο το ψωμί και το νερό. “Θα ήταν καλύτερο αν έψαχναν πού βρίσκονται τα 128 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι να καλέσουν ποιος είναι ο ντράμερ.”

.Source