Η αστυνομία «Super-αναγνωριστής» εντόπισε περισσότερους από 2.000 υπόπτους από το 2012

Ο αστυνομικός Andy Pope (43) της αστυνομικής δύναμης των West Midlands στην Αγγλία σε μια σούπερ μνήμη Αποδείχθηκε ότι έχει εντοπίσει περίπου 2.000 υπόπτους μέχρι σήμερα, καθώς θυμάται τους εγκληματίες χωρίς να ξεχνάει τις χειρονομίες, τις χειρονομίες και τις λεπτομέρειες στα πρόσωπά τους.

Ο Πάπας δήλωσε σε μια δήλωση στον Τύπο ότι θυμάται τις παραμικρές εκφράσεις του προσώπου και τις λεπτομέρειες στα πρόσωπα των υπόπτων, και ακόμη και μετά από χρόνια, γνώριζε τους υπόπτους παρά τη χρήση μάσκας προσώπου. Ο Πάπας, που ονομάζεται αστυνομία σούπερ μνήμης, δήλωσε ότι στόχος του είναι να εντοπίσει 2.500 υπόπτους έως το 2022

«Αδύνατο να το εξηγήσεις, είναι απλώς ένα ένστικτο»

Ο αστυνομικός Πάπας είπε σε μια δήλωση για το ταλέντο του, “Είναι αδύνατο να εξηγήσει. Είναι απλώς ένα ένστικτο, λέω ότι είναι αυτό το άτομο και αυτό το άτομο βγαίνει.” Ο αξιωματικός της αστυνομίας Σούπερ-μνήμης, ο Πάπας, δήλωσε ότι το πρακτορείο εξετάζει συνεχώς τις φωτογραφίες των υπόπτων που βρίσκονται στη λίστα των καταζητούμενων και ότι το άτομο που βρίσκεται στη μνήμη του ενώ περιπολεί αναγνωρίζεται 100% με ακρίβεια από τις λεπτομέρειες, τις εκφράσεις του προσώπου και τις χειρονομίες στο πρόσωπό του. Ο Πάπας περνά τον περισσότερο χρόνο του σε τρένα και λεωφορεία.

Εντοπίστηκαν 17 ύποπτοι σε μια μέρα

Εξήγησε ότι η αστυνομία της υπερ-μνήμης εντόπισε 17 υπόπτους σε μια μέρα και μάλιστα εντόπισε έναν ύποπτο ενώ περίμενε στα φανάρια.

Ο Πάπας, που είναι επίσης μέλος της Ένωσης Super Recognizers, ο οποίος έχει μόνο 20 μέλη στον κόσμο, απονεμήθηκε από την αστυνομική οργάνωση το 2018 για την επιτυχή δουλειά της.

Ο Σύνδεσμος Σούπερ Αναγνώρισης είναι παγκοσμίως γνωστός ως επαγγελματικός οργανισμός που εκπροσωπεί άτομα με δεξιότητες σούπερ αναγνώρισης. Ένας οργανισμός που αξιολογεί τις δεξιότητες των υπερ-αναγνωριστών στις σωστές περιοχές μέσω ενός προγράμματος αδειοδότησης.

.Source