Η αστυνομική μονάδα του δήμου Iskele συνεχίζει το έργο «coronavirus»

Η Αστυνομική Μονάδα του Δήμου İskele διενήργησε κοινή επιθεώρηση με τους Επιθεωρητές Υγείας του Υπουργείου Υγείας, Τμήμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας από τις 11.00-18.00 χθες.

Η Επαρχιακή Διοίκηση İskele συνόδευσε τις επιθεωρήσεις που διήρκεσαν περίπου 7 ώρες. Ως αποτέλεσμα των επιθεωρήσεων, ένας χώρος εργασίας κατασχέθηκε με την αιτιολογία ότι δεν χρησιμοποιούσε «προϊόντα μίας χρήσης», ενώ ένας χώρος εργασίας επιβλήθηκε πρόστιμο λόγω μη συμμόρφωσης με το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους.

Κορωνοϊός Στους ελέγχους όπου δόθηκε προτεραιότητα στους κανόνες, ευχαριστήθηκαν εταιρείες που ακολούθησαν τους κανόνες.

ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΗΣ PCR ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ο Δήμος Iskele, ο οποίος βρίσκεται σε εγρήγορση από την πρώτη περίπτωση στην ΤΔΒΚ, ξοδεύει μια εντατική εργασία βασισμένη στη δημόσια υγεία. Η Αστυνομική Μονάδα του Δήμου Iskele συνεχίζει επίσης να επιθεωρεί τακτικά επιχειρήσεις όπως καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, κρεοπωλεία, αγορές εντός των συνόρων του Δήμου Iskele, ειδικά τη χρήση μάσκας και κανόνων κοινωνικής απόστασης και κανόνων υγιεινής.

Κορωνοϊός (Kovid-19), το Υπουργείο Υγείας και το Ανώτατο Συμβούλιο Υγείας συνεχίζουν να εξετάζουν τα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν σε ολόκληρη τη χώρα και τη Μονάδα του Δήμου İskele, η οποία διενήργησε μια επιθεώρηση μαζί με τις ομάδες της Επαρχιακής Διοίκησης και της Αστυνομίας του Pierskele, αυτή τη φορά, ειδικά το Σαββατοκύριακο αύξησαν τις επιθεωρήσεις τους στις επιχειρήσεις στο Iskele, όπου η πυκνότητα αυξήθηκε.

Η Αστυνομική Μονάδα ήταν υπό επίβλεψη χθες μεταξύ 11:00 και 18:00, μαζί με τους Επιθεωρητές Υγείας που εργάζονταν στο Τμήμα Πρωτοβάθμιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας. Κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων που οργανώθηκαν από τις ομάδες για εστιατόρια Κορωνοϊός Εκτός από τις προφυλάξεις, επικεντρώθηκε στο κατά πόσον διεξήχθησαν δοκιμές PCR, το άνοιγμα στο χώρο εργασίας και οι άδειες εργασίας, καθώς και τα αρχεία υγείας των εργαζομένων, οι περιοχές καπνίσματος και οι ημερομηνίες λήξης και κατασκευής των προϊόντων.

Ως αποτέλεσμα των επιθεωρήσεων, μια επιχείρηση τιμωρείται από τους Υγειονομικούς Επιθεωρητές επειδή δεν συμμορφώνεται με την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστές περιοχές, ενώ μια άλλη επιχείρηση Κορωνοϊός Τα εν λόγω προϊόντα κατασχέθηκαν από τις δημοτικές ομάδες σε αντάλλαγμα για μια αναφορά, καθώς δεν συμμορφώθηκαν με τον κανόνα του «προϊόντος μιας χρήσης» που χρησιμοποιήθηκε στο πλαίσιο των μέτρων.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ HASAN SADIKOĞLU ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Οι επιθεωρήσεις της Αστυνομικής Μονάδας του Δήμου Iskele, η οποία πραγματοποίησε αφοσιωμένο έργο λαμβάνοντας υπόψη την υγεία των ανθρώπων από τον Μάρτιο, λαμβάνουν επίσης μεγάλη υποστήριξη από το κοινό. Ο δήμαρχος Iskele Hasan Sadıkoğlu έστειλε επίσης μια επιστολή συγχαίροντας τον αστυνομικό του δήμου Iskele Bilal Dericioğlu στο μήνυμά του: «Στους ελέγχους που έχετε κάνει για την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων μας κατά τη διάρκεια της πανδημικής διαδικασίας, σας συγχαίρω θερμά για το έργο που θυσιάσατε, αυξάνοντας την επιτυχία σας. Ελπίζω να συνεχιστεί. “

.Source