Η Ατλέτικο Μαδρίτης έφυγε επίσημα και … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Όσο το “πουλόβερ της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ” απομακρύνεται “, δύο άλλες ομάδες ανακοινώνουν την επίσημη αποχώρησή τους από το έργο, το οποίο, θεωρητικά, θα” βομβαρδίσει “τη βάση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πριν από αυτό. τελικά υποφέρει. Αυτοανάφλεξη αυτά είναι τα Atletico Madrid και Inter.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάντσεστερ Σίτι – η Τσέλσι ήταν οι πρώτες που άνοιξαν την πόρτα στο Europa League, ακολουθούμενες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ, την Άρσεναλ και την Τότεναμ. Οι Άγγλοι, μετά από μια καταιγίδα αντιδράσεων από οπαδούς, παίκτες αλλά και προπονητές, αποφάσισαν να παραμείνουν σε εγχώριους διαγωνισμούς στην UEFA.

Πήγε στο Ατλέτικο Μαδρίτης στον ίδιο δρόμο σήμερα, αλλά πήγε επίσης στο Ίντερ. Και οι δύο ομάδες αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το κλειστό πρωτάθλημα. Επόμενη σειρά είναι η Βαρκελώνη և Μιλάνο, που αποχωρεί από το Σούπερ Λιγκ, նրանք αναμένεται να ανακοινώσουν σύντομα την αναχώρησή τους

Δήλωση Atletico.

“Το διοικητικό συμβούλιο της Atletico Madrid συναντήθηκε την Τετάρτη το πρωί (21/04) και αποφάσισε να ανακοινώσει επίσημα στους άλλους συλλόγους της Σούπερ Λιγκ ότι δεν θα εκπληρώσουν τη δέσμευσή τους για το έργο.

Η Atletico Madrid αποφάσισε να συμμετάσχει σε αυτό το έργο την περασμένη Δευτέρα ως απάντηση σε συνθήκες που δεν υπάρχουν πλέον σήμερα. Για τον σύλλογο, η αρμονία όλων των ομάδων της οικογένειας Rochiblanos είναι απαραίτητη, ειδικά για τους οπαδούς μας.

“Η πρώτη ομάδα, ο προπονητής του, έδειξε την ικανοποίησή τους για την απόφαση του συλλόγου, συνειδητοποιώντας ότι τα αθλητικά πλεονεκτήματα πρέπει να ξεπερνούν οποιαδήποτε άλλα κριτήρια.”

Inter ανακοίνωση.

“Η FC Internazionale Milano επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος δεν είναι πλέον μέρος του προγράμματος Super League. Πρέπει πάντα να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία ποδοσφαίρου στους οπαδούς. Η καινοτομία και η ολοκλήρωση αποτελούν μέρος του DNA μας από την ημέρα που δημιουργήσαμε. Η δέσμευσή μας προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στη βελτίωση της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας δεν θα αλλάξει ποτέ.

Η Ίντερ πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο, όπως και κάθε άλλο πεδίο δραστηριότητας, πρέπει να ενδιαφέρεται συνεχώς να βελτιώσει τα παιχνίδια του, προκειμένου να συνεχίσει να ενθουσιάζει τους οπαδούς όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο της οικονομικής βιωσιμότητας.

Με αυτό το όραμα, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με ιδρύματα, με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, για το μέλλον του αθλήματος που όλοι αγαπάμε ».

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source