Η Αυστραλία θα απελάσει εκατοντάδες Βρετανούς ταξιδιώτες στο Sydney Crown Party (βίντεο)

Ξέσπασμα Coronavirus στην Αυστραλία για πάρτι στην παραλία του Σίδνεϊ – Σχεδόν 300 σακίδια χαλάσουν κάθε ρύθμιση για πάρτι Χριστουγέννων

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Η Αυστραλία απελάσει περίπου 300 ταξιδιώτες από τη Βρετανία που παρευρέθηκαν σε γαμήλιο πάρτι σε μια παραλία του Σίδνεϊ την ημέρα των Χριστουγέννων.

Εκατοντάδες Βρετανοί backpackers παρακολούθησαν το πάρτι, διακινδυνεύοντας την παραίτηση από την υποχρέωση θεώρησης και την απέλαση. Το βίντεο δείχνει περίπου 300 Βρετανούς που φορούν καπέλα Santa, τραγουδούν, χορεύουν στην παραλία Brode.

Ο νεοδιορισμένος υπουργός μετανάστευσης Alex Hawke δήλωσε την Τρίτη ότι θα είναι «πολύ χαρούμενος» που θα αποβάλει οποιονδήποτε διαπιστώνεται ότι παραβιάζει μέτρα δημόσιας υγείας.

Σύμφωνα με το BBC, οι παρευρισκόμενοι άκουσαν μια σαφή αγγλική προφορά από τους συμμετέχοντες στο πάρτι, οι οποίοι φορούσαν επίσης αγγλικά ποδόσφαιρα πουκάμισα.

Ο Υπουργός Υγείας της Πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας σημείωσε ότι τέτοιες μεταδόσεις διακόπτουν τις προσπάθειες για να σταματήσει η επιδημία. Ταυτόχρονα, το Σίδνεϊ αγωνίζεται να περιορίσει τον ιό με περιορισμούς στην πόλη.

“Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τους επιστρέψετε. Μπορείτε να τα βάλετε στο κέντρο κράτησης μετανάστευσης. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που απελάθουμε ανθρώπους εάν παραβιάζουν σαφώς τους κανόνες δημόσιας υγείας”, είπε. Ταυτόχρονα, διευκρίνισε ότι ενδέχεται να υπάρχουν ναυλωμένες πτήσεις για την απέλαση ατόμων, καθώς οι περισσότερες διεθνείς πτήσεις έχουν ανασταλεί ή ακυρωθεί.

Ταυτόχρονα, προειδοποίησε όσους έχουν προσωρινές βίζες την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς να λάβουν μέτρα κατά του κοροναϊού την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source