Η αυστραλιανή κυβέρνηση αλλάζει τις λέξεις στον εθνικό ύμνο για να αναγνωρίσει τον ρόλο των νοσοκόμων

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας σήμερα άλλαξε τα λόγια του εθνικού ύμνου σε μια λέξη που αναγνωρίζει το ρόλο, τον πολιτισμό και την ιστορία των αυτόχθονων λαών.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Το δεύτερο μέρος του ύμνου “Advance Australia Fair”, το οποίο μέχρι τώρα “είμαστε νέοι και ελεύθεροι”, αντικαταστάθηκε από το “είμαστε ενωμένοι και ελεύθεροι”, δήλωσε ο πρωθυπουργός Σκοτ ​​Μόρισον.

“Η Αυστραλία, ως ένα σύγχρονο έθνος, είναι σχετικά νέα, αλλά η ιστορία της χώρας μας είναι τόσο αρχαία όσο οι ιστορίες των Πρώτων Εθνών που γνωρίζουμε και σεβόμαστε”, έγραψε στο Age Time.

“Αυτή η αλλαγή δεν αφαιρεί τίποτα, αλλά νομίζω ότι προσθέτει πραγματικά το νόημα του τραγουδιού”, είπε. Η παραμικρή αλλαγή στους στίχους του τραγουδιού ανακοινώθηκε ότι αναγνωρίζει την ιστορία των Αυστραλών Αβοριγίνων, αλλά ο Συντηρητικός Πρωθυπουργός το ανακοίνωσε επίσημα αργά το βράδυ, λίγο πριν από την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή: KYPE

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας άλλαξε σήμερα τις λέξεις του εθνικού ύμνου σε μια λέξη που αναγνωρίζει το ρόλο, τον πολιτισμό και την ιστορία των αυτόχθονων λαών.

Το δεύτερο μέρος του ύμνου “Advance Australia Fair”, το οποίο μέχρι στιγμής “είμαστε νέοι και ελεύθεροι”, αντικαταστάθηκε από το “είμαστε ενωμένοι και ελεύθεροι”, δήλωσε ο πρωθυπουργός Scott Morrison.

«Η Αυστραλία, ως ένα σύγχρονο έθνος, είναι σχετικά νέα, αλλά η ιστορία της χώρας μας είναι τόσο αρχαία όσο οι ιστορίες των Πρώτων Εθνών που γνωρίζουμε και σεβόμαστε», έγραψε στο άρθρο «Ηλικία της Νεότητας».

“Αυτή η αλλαγή δεν αφαιρεί τίποτα, αλλά νομίζω ότι προσθέτει πραγματικά την έννοια του τραγουδιού”, είπε. Αυτή η μικρή αλλαγή στους στίχους του τραγουδιού ανακοινώθηκε ότι αναγνωρίζει την ιστορία των Αυστραλών Αβοριγίνων, αλλά ο Συντηρητικός Πρωθυπουργός το ανακοίνωσε επίσημα αργά το βράδυ, λίγες ώρες πριν από το Νέο Έτος.

Πηγή: KYPE

Source