Η αυτοψία του 11χρονου Richun τελείωσε … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η ιατροδικαστική αυτοψία του σώματος του έντεκα ετών Yakovov, ο οποίος πέθανε χθες την ημέρα των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από ιατρικούς εξεταστές Angelic Father Angel Orthodox Orthodox.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Μια ανείπωτη τραγωδία Ένα 11χρονο αγόρι πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων

Σύμφωνα με την αστυνομία, η αυτοψία δεν μπόρεσε να βρει την αιτία θανάτου του ένδεκα ετών παιδιού, οπότε ελήφθησαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες θα ρίξουν φως.

Σύμφωνα με την αστυνομία, την Παρασκευή 16. Γύρω στα 45, το μικρό αγόρι έχασε τη συνείδησή του ενώ ήταν στο σπίτι του παίζοντας με άλλα παιδιά.

Ένας παιδίατρος κλήθηκε στη σκηνή, ο οποίος προσπάθησε μάταια να ξανακερδίσει, ενώ ο 11χρονος μεταφέρθηκε τότε με ασθενοφόρο στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Οι γιατροί που ήταν σε καθήκον προσπάθησαν να φέρουν το αγόρι πίσω, αλλά υπέστησαν διασωλήνωση, αλλά μάταια, όταν πέθανε ένα έντεκα παιδί, πένθος για την οικογένειά του.

Η αστυνομία ερευνά τον ξαφνικό θάνατο.

Ο 11χρονος ήταν μέλος των ακαδημιών της ομάδας Παραλίμνι, οι οποίοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους συγγενείς του μικρού Ιακώνου.

“Ο Little Yakovos ήταν ποδοσφαιριστής της ακαδημίας μας, αλλά είναι επίσης πιστός φίλος της ομάδας μας, ιδιοκτήτης εισιτηρίων σεζόν, με απίστευτη αγάπη για αυτόν, που μεγάλωσε από την οικογένειά του, ο οποίος δίνει τόσες πολλές προσφορές και προσφορές στην ομάδα μας.

Κακές λέξεις για να περιγράψουν τα συναισθήματα σε τέτοιες στιγμές. Ευχόμαστε στον Θεό να δώσει δύναμη και θάρρος στην οικογένεια. Αποφασίστηκε ότι οι σημαίες του σπιτιού μας θα έπρεπε να κυμαίνονται στα μισά για τις επόμενες 9 ημέρες, οι παίκτες της ομάδας μας όλων των ηλικιών θα πρέπει να παίξουν με μαύρες κορδέλες στον επόμενο επίσημο αγώνα τους, αλλά θα πρέπει να κρατήσουν ένα λεπτό σιωπής. “

Συμπερασματικά, η ομάδα του Παραλίμνι σημειώνει ότι, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ακαδημαϊκής Διαχείρισης, “άλλες αποφάσεις θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες για να τιμήσουν και να διατηρήσουν τη μνήμη της μικρής μας ένωσης ζωντανή” Ωραίοι ουρανοί Αγγέλου, να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε στις ψυχές μας να δουν την Ένωσή σας από ψηλά, να χαίρονται.

Source