“Η αύξηση του αριθμού των τοπικών υποθέσεων δείχνει σαφώς ότι υπάρχουν ορισμένα προβλήματα”

Η Κυπριακή Τουρκική Ιατρική Εταιρεία έκανε γραπτή δήλωση, εφιστώντας την προσοχή στην αύξηση του αριθμού των τοπικών περιπτώσεων.Η αποτυχία ενεργοποίησης του νοσοκομείου έκτακτης ανάγκης θα προκαλέσει την υπέρβαση της ικανότητας υγείας τις επόμενες ημέρες. ” είπε.

Η εξήγηση έχει ως εξής:

«Είναι αξιοσημείωτο ότι υπάρχει μια σημαντική αύξηση στον αριθμό των τοπικών υποθέσεων από σήμερα. Παρά τις προληπτικές αποφάσεις που ελήφθησαν, η αύξηση του αριθμού των τοπικών υποθέσεων δείχνει σαφώς ότι υπάρχουν ορισμένα προβλήματα στη φάση εφαρμογής των αποφάσεων που ελήφθησαν. Μέχρι σήμερα, η λογαριθμική αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων σε πολλές χώρες έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Η αποτυχία ενεργοποίησης του νοσοκομείου έκτακτης ανάγκης θα προκαλέσει την υπέρβαση της ικανότητας υγείας τις επόμενες ημέρες. Η υπέρβαση της ικανότητας υγείας θα προκαλέσει διαταραχές σε πολλούς τομείς της υγείας. Επομένως, εναπόκειται σε εμάς να προειδοποιήσουμε ξανά το κοινό.

Η έννοια της επαφής υψηλού κινδύνου περιλαμβάνει επαφή πρόσωπο με πρόσωπο (χωρίς μάσκα) για περισσότερο από 15 λεπτά σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων και φυσική επαφή με το άρρωστο ανεξάρτητα από τη διάρκεια. Για το λόγο αυτό, εκτός από τις προληπτικές αποφάσεις, πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάνουμε επαφές υψηλού κινδύνου με την πλησιέστερη οικογένεια, τους συναδέλφους και τους στενούς μας φίλους. Οι επαφές υψηλού κινδύνου συνεχίζουν να έρχονται σε επαφή με τους συναδέλφους, την οικογένεια και τους στενούς φίλους τους. Επομένως, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στη δυνατότητα βλάβης των ανθρώπων που βρίσκονται πιο κοντά μας.

Φροντίστε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα πριν πληγώσουμε αυτές τις μέρες, όπου οι τοπικές περιπτώσεις αυξάνονται γρήγορα. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που χρειαζόμαστε περισσότερο μεμονωμένα μέτρα και ευαισθησία σε αυτό το ζήτημα. Υπενθυμίζοντας για άλλη μια φορά την κοινωνική απόσταση, τους μάσκες και τους κανόνες υγιεινής, ζητάμε από τους ανθρώπους μας να λάβουν προσεκτικά τις απαραίτητες προσωπικές προφυλάξεις. «

Η φωνή του νησιού

Source