Η βίλα βρίσκεται στο Stamford Bridge

1: Η Τσέλσι Վ Վ Άστον Βίλα հաշվով 1 και πήγε μαζί με 26 πόντους. Όλα είναι καλύτερα, φυσικά, για τον Βίλα, ο οποίος παρέμεινε στην έδρα του “blues”, έχει ακόμη και 2 αγώνες λιγότερους. Στην πραγματικότητα, οι “χωρικοί” είναι πρωταθλητές στο “6” από το “Λίβερπουλ”, αλλά έχουν επίσης λιγότερους αγώνες από τους “κόκκινους”.

Στο 6ο λεπτό, ο Γκρίλις έκανε ένα όμορφο σουτ από μεγάλη απόσταση, αλλά ο Μίντι πήρε τη γωνία, και από το κόρνερ, ο Ελ Γκάζι χτύπησε από το σημείο πέναλτι, αλλά η μπάλα χτύπησε τα σώματα και στη συνέχεια ο Μάντι το συνέλεξε εύκολα.

Στο 12ο λεπτό, η Τσέλσι σημείωσε ένα γκολ, καθώς ο Γκρίλις έκανε ένα τραγικό λάθος, ο Πουλίικ κέρδισε το παιχνίδι εναντίον της Κονσά, σχεδόν μόνος με τον Μαρτίνεζ, αλλά χτύπησε σε λάθος κατεύθυνση.

Στο 14ο λεπτό, η νέα θέση του Pulisik από το ύψος της περιοχής, στράφηκε εναντίον των σωμάτων, βγήκε, μέχρι το 32ο λεπτό, ο Atpilicueta έκανε ένα πέρασμα από τα δεξιά, χτύπησε το κεφάλι του, η μπάλα χτύπησε τον Cass, πέρασε στον Pulisik, πήρε τη σειρά. από κοντά αλλά έχασε.

Και τελικά, στο 34ο λεπτό, ο Pulisik άνοιξε τον Chilwell στα αριστερά, έκανε αμέσως μια στροφή και η κεφαλίδα του ir με ένα κεφάλι ψαριού έφτασε στο 1-0. Στην πραγματικότητα, ο Γάλλος σκόραρε το 7ο συνεχόμενο γκολ εναντίον των «χωρικών».

Ο “Τσέλσι” είχε δυναμική, και στο 39ο λεπτό ο Μάουντ κέρδισε τον διαγωνισμό, πίεσε χώρο από τα αριστερά και χτύπησε από μια δύσκολη θέση, ως αποτέλεσμα της οποίας δεν μπορούσε.

Η Βίλα έγινε πολύ ισχυρή στον αγώνα επιστροφής և Στο 51ο λεπτό, ο Κας έκανε ένα σωστό πέρασμα, και ο Ελ Γκάζι, έχοντας μια θέση στην κίνηση της πίσω πύλης, έκανε το σκορ 1-1.

Στο 59ο λεπτό ο Μαρτίνεζ μπλόκαρε μετά το σουτ του Καντέ, και στο 66ο λεπτό η Τσέλσι σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε εκτός του παιχνιδιού. Στο 69ο λεπτό, ο McGinn έκανε ένα απίστευτο σουτ από 20 μέτρα. Η μπάλα κλωτσείται εκτός παιχνιδιού.

Στο 79ο λεπτό, ο Pulisik ενήργησε με μεγάλη ενέργεια, χτυπώντας από την περιοχή, αλλά ο Martinez έσωσε με τις άκρες των δακτύλων του, μέχρι το 82ο λεπτό, το ψεύτικο παιχνίδι του Ramsey να ξύσει τη θέση του Medi. Από την άλλη πλευρά, ο Werner έχασε το ιδανικό σημείο, καθώς δημιούργησε άσχημα το 90 + 3 in, ο Chilwell σημείωσε σχεδόν το γκολ της χρονιάς με ένα απίστευτο σουτ από αριστερά.

ΧΕΛΣΕΑ. Medi, Atpilicueta, Ridiger, Christensen, Chilvel, org orginio (72 ‘Haverts), Cande, Mount, Pulisik, Hanson Odoi, ir iru (72’ Werner)

ΒΙΛΑ. Martinez, Target, McGinn, Conza, House, Cas, El Gazi (82 ‘Ramsey), Douglas Louise, Grillis, Traore (87’ Davis), Watkins

Πηγή: aek365.org

Source