Η βίλα “κοίταξε” το παλάτι με λιγότερους παίκτες

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ LEAGUE-15ότι: MR ET UYT

ASTON VILLA-BRISTAL PALACE: 3-0

Στάδιο: Villa Park

Παρά το γεγονός ότι έχασε μόνο έναν παίκτη στο μισό, η Άστον Βίλα επιβεβαίωσε τη νίκη τους με 3-0 επί του Palace. Οι «χωρικοί» έπιασαν πέντε.

Στο 2ο λεπτό, μετά από το λάθος του Traore, εμφανίστηκε σε έναν αγώνα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Martinez, αλλά η Αργεντινή υποβλήθηκε σε μια σημαντική λειτουργία, και στο 5ο λεπτό, η Villa άνοιξε το σκορ. Ο Γουάτκινς δούλεψε σκληρά, χτυπώντας από τα δεξιά, ο Γκουίτα έσωσε, αλλά ο Τραόρ έφτασε στο 1-0 από το πέναλτι.

Στην πραγματικότητα, στο 17ο λεπτό, ο Traore έβαλε πολλή ενέργεια από τα δεξιά, χτύπησε προς τα αριστερά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο τερματοφύλακα της Guaita. είπε όχι.

Ο Βίλα περπατούσε στον επιταχυντή, ο ένας μετά τον άλλο έχασε την ευκαιρία του, ին στο 22ο λεπτό, μετά την κεφαλίδα του Γουότκινς, η μπάλα πέρασε σε μια μικρή περιοχή του Ελ Γκάζι, η οποία γύρισε και δημιούργησε, αλλά και πάλι ο Γκουαϊτά κατάφερε να βγει και να σώσει. ,

Στο 41ο λεπτό ο Watkins έκανε ένα πέρασμα από τα δεξιά, գ Ο McGinn κατέβηκε στη δεύτερη θέση, αλλά τοποθετήθηκε στην Guaita, και στην επιστροφή, ο Grillis καθυστέρησε և cut.

Στο 44ο λεπτό, ο Mings έσπασε τον Za aha και ο Taylor έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αφαίρεσε από το γήπεδο.

Παρά το γεγονός ότι έχει λιγότερους παίκτες, η Βίλα δεν ανησυχούσε πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της επανάληψης և, στην πραγματικότητα, σημείωσε το δεύτερο γκολ στο 67ο λεπτό. Ο Γουάτκινς έστειλε την μπάλα με κεφαλιά, και στη συνέχεια ο Σόουτ έφτασε στο 2-0 με νέα κεφαλιά, παρά τις προσπάθειες του Γκουαίτα να διώξει την μπάλα.

Στο 74ο λεπτό ο Γουάτκινς άλλαξε όμορφα με το σκορ Γκρίλις από κοντά, αλλά ο Νταν εμπόδισε την προβολή, και στο 76ο λεπτό ο Ελ Γκάζι σκόραρε με ένα σουτ από το διάστημα 3. 0:

Στο 85ο λεπτό, ο Martinez έσωσε μετά από ένα μακρύ σουτ από τον Eze, και στο 86ο λεπτό, το δεξί σουτ του Ward βρήκε το γκολ της Villa με ένα ακριβές σουτ.

Στο 87ο λεπτό, ο Γκρίλις έκανε μια κάθετη πάσα στον Γουάτκιν, ο νεαρός χτύπησε ξαφνικά, αλλά είδε πώς ο Γκουαϊτά τον νίκησε, και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στη φάση του άνθρακα, ο Γουίτκινς τοποθετήθηκε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο τερματικό.

ΒΙΛΑ: Martinez, Target, Mings, House, Cass, McGinn, Douglas Louise (90 + 1 ‘Ramsey), Gryllis, El Gazi (86’ El Mohammadi), Traore (45 + 4 ‘Conza), Watkins

ΠΑΛΑΤΙGuaita, Ward, Dan, Coyate, Van Anholt, Sloop (83 ‘Townsend), Milivojevic (69’ Riedwald), McArthur (75 ‘Batsvagi), Eze, ha aha, Bedeke

Source