Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Β έγινε 95 ετών

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β της Αγγλίας έγινε 95 ετών σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βασίλισσα θα περάσει ήσυχο χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς της στα γενέθλιά της, καθώς συνεχίζεται το πένθος για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.

Βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘της Αγγλίας, σύζυγος Για το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου καθώς ο πένθος δηλώνεται στη χώρα συνεχίζεται Στην ηλικία των 95 ετών είσοδος. Αναφέρεται ότι η Βασίλισσα θα περάσει τα γενέθλιά της ήσυχα με κάποια μέλη της οικογένειας.

βασιλική οικογένειαφωτογραφία από Κελάδημα Στη δήλωση που έγινε από τον λογαριασμό του, «Φέτος η Βασίλισσα θα μείνει στο Κάστρο του Windsor κατά τη διάρκεια του Βασιλικού Πένθους μετά το θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου (Πρίγκιπας Φίλιππος)» έγιναν δηλώσεις.

Καθώς το πένθος συνεχίζεται, η Βασίλισσα παραδοσιακοί χαιρετισμοί και γιορτές του στρατού εκδηλώσεις όπως ακυρώθηκαν.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ετήσια βασίλισσα πορτρέτο γενεθλίων δεν θα δημοσιευτεί φέτος.

Από την άλλη πλευρά, μια άλλη στρατιωτική εκδήλωση της Κοινοπολιτείας τον Ιούνιο, που γιορτάζει τα γενέθλια της Ελισάβετ Β ‘, η οποία βρίσκεται στο θρόνο από τις 6 Φεβρουαρίου 1952. Στρατεύει το χρώμαΟι λεπτομέρειες του μέτρα και περιορισμοί του coronavirus δεν είναι ακόμη σαφές.

.Source