Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Β έγινε 95 ετών

Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Β έγινε 95 ετών

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β της Αγγλίας έγινε 95 ετών σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βασίλισσα θα περάσει ήσυχο χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς της στα γενέθλιά της, καθώς συνεχίζεται το πένθος για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.

Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Β γίνεται 95 ετών

Η βασίλισσα της Αγγλίας, η Ελισάβετ Β, έγινε 95 ετών, ενώ η χώρα πενθούσε για το θάνατο του συζύγου της, Πρίγκιπα Φίλιππο. Αναφέρεται ότι η Βασίλισσα θα περάσει τα γενέθλιά της ήσυχα με κάποια μέλη της οικογένειας.

«Φέτος, η Βασίλισσα θα παραμείνει στο Κάστρο του Windsor κατά τη διάρκεια του Βασιλικού Πένθους μετά το θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου (Πρίγκιπας Φίλιππος)», δήλωσε ο επίσημος λογαριασμός Twitter της Βασιλικής Οικογένειας.

Καθώς το πένθος συνεχίστηκε, οι παραδοσιακοί χαιρετισμοί και οι εορτασμοί του στρατού της Βασίλισσας ακυρώθηκαν.

Το πορτρέτο των γενεθλίων της Βασίλισσας, το οποίο δημοσιεύεται ετησίως, επίσης δεν θα δημοσιευτεί φέτος, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Από την άλλη πλευρά, οι λεπτομέρειες του Trooping the Color, μια άλλη στρατιωτική εκδήλωση της Κοινοπολιτείας τον Ιούνιο, που γιορτάζει τα γενέθλια της Ελισάβετ Β ‘, η οποία βρίσκεται στο θρόνο από τις 6 Φεβρουαρίου 1952. Κορωνοϊός Δεν είναι ακόμη σαφές λόγω των μέτρων και των περιορισμών του.

Άλλες ειδήσεις στο ΗΒ

.Source