Η “βασίλισσα” του ντέρμπι της Ομόνοιας και … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Αναμένεται ότι ένα μεγάλο ντέρμπι για το αναβληθέν παιχνίδι του 5ου αγώνα θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο “ir irio”, όπου το “Apollo” θα φιλοξενήσει το “Omonia”. Ένας αγώνας που μπορεί να χαρακτηριστεί ως κρίσιμος και για τις δύο ομάδες.

Από τη μία πλευρά, οι οικοδεσπότες θέλουν η νίκη να παραμείνει στην πρώτη θέση του τραπεζιού του τουρνουά, και από την άλλη πλευρά, τα πράσινα βρίσκονται στην τρίτη θέση του τραπεζιού, πηγαίνουν στη Λεμεσό, έχοντας μια μεγάλη πιθανότητα με πιθανή νίκη, ξεπερνώντας το AEL, κάντε κλικ στην κορυφή.

Η Λευκωσία, στο τελευταίο της παιχνίδι εναντίον του Τσ Άριο, η ΑΕΛ, έμεινε ισοπαλία, με τη Λεμεσό να στέκεται στα έξι πρώτα πράσινα του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, αν και η “Ομόνοια” ήταν λίγο μακριά από τη νίκη μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα, αλλά στο τέλος πήραν έναν βαθμό. Το γεγονός είναι ότι πήγε με τον δικό του τρόπο για να κρατήσει το αποτέλεσμα υπέρ του, και η ΑΕΛ τον τιμώρησε. Έτσι, σήμερα αναμένεται ότι θα προσπαθήσει να αναγκάσει τον ρυθμό του να αποδώσει καλά, κάτι που θα τον οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Χένινγκ Μπέργκ στο δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι εκτός έδρας, στο ίδιο στάδιο, τώρα ξέρει ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σύμφωνα με τον Νορβηγό προπονητή, το γεγονός ότι οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σε μια εβδομάδα μπορεί να τους επηρεάσει.

Ταυτόχρονα, κοιτάζοντας τη συγκομιδή της Ομόνοιας στο ντέρμπι, σίγουρα μπορεί να περιγραφεί ως η «βασίλισσα» του ντέρμπι, καθώς έχει μέχρι τώρα 20 πόντους σε οκτώ αγώνες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Λευκωσίας παραμένει αήττητη στο ντέρμπι, ιδίως, μόνο δύο ισοπαλίες με την “Ανόρθωση” στον πρώτο γύρο, στο ντέρμπι με την “AEL” την περασμένη εβδομάδα.

Source