Η βιομηχανία και το πανεπιστήμιο πρέπει να βρίσκονται σε στενή επαφή και σχέση

Προεδρία Αμυντική Βιομηχανία Πρόεδρος Καθ. Δρ. Ισμαήλ ΝτέμιρΔιοργανώθηκε διαδικτυακά από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης “Τουρκία και μηχανική το μέλλονΣτην ομιλία του στο τέλος της συνάντησης στο τέλος του έτους με θέμα “, εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά να παρευρεθεί στη συνάντηση ως μέλος της ITU 43 ετών.

Εξηγώντας τα καθήκοντα της Προεδρίας της Αμυντικής Βιομηχανίας, ο Ντέμιρ δήλωσε ότι η άμυνα είναι βασικά ένας πολύ σημαντικός θεσμός της χώρας, η έννοια και η τεχνολογία της είναι ένας τομέας που ονομάζεται «αιχμή της αιχμής».

Iron 1970, χρόνια μετά την Κυπριακή Επιχείρηση, τη βιομηχανία και την τεχνολογία στην Τουρκία, δηλώνοντας ότι υπήρχε μια περίοδος που υποδεικνύει τη σημασία της αμυντικής βιομηχανίας, “Παίξαμε επίσης σημαντικό ρόλο στην επιλογή πολιτικών αεροσκαφών κατά τα έτη αυτά. Μηχανική αεροσκαφών εκείνα τα χρόνια Μπορούμε να πούμε ότι στο υψηλότερο σημείο της Τουρκίας έχει επίσης διαδραματίσει ρόλο. Δηλαδή, η Τουρκία με όσα έχει βιώσει εκείνα τα χρόνια μπορεί να είναι το κλειδί για την εκβιομηχάνιση μιας ανεξάρτητης χώρας, ειδικά τώρα που συνειδητοποίησε ότι η αμυντική γραμμή. ” Μίλησε με τη φόρμα.

Δηλώνοντας ότι η ιδέα της δομής της αμυντικής βιομηχανίας, του συστήματος προμηθειών και των αγορών δεν θα πρέπει πλέον να γίνεται με εξαρτημένο τρόπο, ο Demir τόνισε ότι τα πανεπιστήμια και η συνεργασία εδώ είναι πολύ σημαντικές σε αυτό το πλαίσιο.

“Οι καθηγητές των πανεπιστημίων μας πρέπει να μείνουν πολύ κοντά στη βιομηχανία”

Το Email Demir συνεχίστηκε ως εξής:

“Λοιπόν αυτό λειτουργεί, θα μεταφέρουμε πληροφορίες σχετικά με το πώς δημιουργήθηκε το πεδίο κάτω από αυτήν την οροφή; Σκέφτηκε για χρόνια στην Τουρκία, μιλάει, κατευθύνεται προς το ελαστικό, έναν τομέα που πιστεύουμε τη στιγμή που έκανε επιτυχημένες εφαρμογές, αλλά πρέπει να πάρουμε πολλούς περισσότερους τρόπους. Στον καθηγητή του πανεπιστημίου μας με την έννοια της δημιουργίας αυτού του συνδέσμου Πρέπει να παραμείνουν πολύ κοντά στον κλάδο, ειδικά στον κλάδο της βιομηχανίας. Και πάλι, ο τομέας της βιομηχανίας πρέπει να γνωρίζει και να εμπιστεύεται πολύ καλά τον κόσμο της επιστήμης. Αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης υπήρχε πάντα. Όταν ρωτάμε τον κατασκευαστή, όταν ρωτάμε τον βιομηχανικό, «Χρειάζομαι ένα προϊόν, δεν μπορώ να αντέξω τον δάσκαλο να αγωνιστεί για πολύ καιρό. «Από τη μία πλευρά, ενώ κάνουμε επιστήμη, από την άλλη πλευρά, οι δάσκαλοί μας πρέπει να παρέχουν βάθος ακόμα κι αν είναι σαν να σκάβουμε ένα πηγάδι με μια βελόνα.

Σήμερα, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε έναν καλό περίπατο όταν μιλάμε για την αμυντική βιομηχανία από την άποψη της τεχνολογίας. Αλλά πάντα λέω. το περπάτημα δεν είναι αρκετό, πρέπει να τρέξουμε. Επειδή η απόσταση είναι πολύ μακριά. Χρειάζεστε μυϊκή δύναμη για να τρέξετε. Αυτή είναι επίσης πληροφορία. Οι πληροφορίες είναι επίσης κάτω από αυτήν την οροφή. Τονίζω επίσης για άλλη μια φορά ότι πρέπει να υπάρξει πολύ στενή επαφή με τη μεταφορά αυτού. “

“Υπάρχει τεράστια σύγχυση σχετικά με το τι είναι η Ε & Α”

Προεδρία Αμυντική Βιομηχανία Πρόεδρος Καθ. Δρ. Ο Demir έκανε επίσης αξιολογήσεις σχετικά με τις μελέτες Ε & Α.

Δηλώνοντας ότι δαπανώνται σχεδόν 5 δισεκατομμύρια δολάρια για έρευνα και έργα στον αμυντικό κλάδο, ο Ντέμιρ είπε, “Τώρα, αυτό είναι ένα μέρος όπου στρέφεται αυτό το χρηματικό ποσό … Έτσι, δημιουργεί περίπου 30 δισεκατομμύρια λίρες. Όταν σκεφτόμαστε κάτω από την οροφή του πανεπιστημίου, εδώ, 1 δισεκατομμύριο. Ας πούμε ότι το χωρίζουμε, θα ήταν υπέροχη δουλειά. ” είπε.

Επισημαίνοντας ότι έχουν πραγματοποιηθεί ορισμένες επενδύσεις και ορισμένες μελέτες στην Ε & Α, αλλά η έννοια της Ε & Α παρερμηνεύεται, δήλωσε ο Demir, “Υπάρχει μια τεράστια σύγχυση στην αγορά σχετικά με το τι είναι η Ε & Α. Η ολοκλήρωση ενός συστήματος όπου αναπτύσσεται ένα προϊόν ονομάζεται Ε & Α. Βρισκόμαστε σε έναν κόσμο όπου γίνεται κατανοητό ως -Ge. Από αυτήν την άποψη, δυστυχώς, υπάρχει μια ανεκτίμητη στάση λόγω της έλλειψης κατανόησης του τι είναι η Ε & Α στα πανεπιστήμια και η Ε & Α στις εφαρμοσμένες επιστήμες. Τα περισσότερα από τα χρήματα που δαπανώνται με την ονομασία “I do R&D” είναι προϊόντα. και δραστηριότητες για αντιγραφή ή ορισμένα πράγματα για την ανάπτυξη συστήματος. Σήμερα, τα περισσότερα από τα στοιχεία που δίνονται στις δαπάνες Ε & Α, δυστυχώς, αυτού του είδους το χαρακτήρα. Αλλά τόσο η βασική όσο και η εφαρμοσμένη Ε & Α ανοίγουν το δρόμο για την Τουρκία, την Τουρκία τα επόμενα δέκα, είκοσι Πρέπει να δούμε ότι υπάρχουν δραστηριότητες που θα εγγυηθούν τριάντα χρόνια και θα την πραγματοποιήσουν. ” Μίλησε με τη φόρμα.

Τονίζοντας ότι με αυτήν την έννοια, η βιομηχανία και το πανεπιστήμιο θα πρέπει να βρίσκονται σε στενή επαφή και σχέση όσον αφορά την γνωριμία και την επίγνωση της εργασίας που έχει γίνει, δήλωσε ο Demir:

“Από αυτή την άποψη, ας πούμε ότι συναντάμε τακτικά το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης και άλλα πανεπιστήμια … Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια σειρά ερευνητικών θεμάτων, εφαρμοσμένης έρευνας, ακόμη και ανάπτυξης τεχνολογίας και ανάπτυξης προϊόντων. Λέω ότι μπορεί να υπάρξει ομαδική εργασία και δεν βιαζόμαστε, δεν πρέπει και δεν θα το γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε ότι η επιστημονική εργασία είναι μακροχρόνια. Η επιστημονική εργασία μπορεί να λύσει ένα σημείο στον χάρτη πορείας σε έναν ιστό προβλημάτων ή ενός προϊόντος. Αλλά όταν συνδέσετε αυτά τα σημεία, θα πάτε εκεί. Υπάρχουν πολύ λεπτά και βαθιά ζητήματα. Δεν είναι πολύ λογικό να περιμένουμε ότι κάθε ένα από αυτά τα βαθιά ζητήματα θα είναι γνωστά από έναν ή περισσότερους ανθρώπους. Μερικές φορές υπάρχουν τέτοιες προσδοκίες. Υπάρχουν ακόμη και δραστηριότητες που βλέπουμε ότι ορισμένα άτομα που έρχονται με αυτόν τον ισχυρισμό εκτιμώνται αλλά στη συνέχεια κατέληξαν σε απογοήτευση. “

“Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε με καρδιά και ψυχή.”

Δηλώνοντας ότι αποδίδει σημασία σε αυτό το ζήτημα αναγνώρισης και γνωριμίας, ο Ντέμιρ είπε, “Αυτή είναι η ανοιχτή πρόσκλησή μας προς εσάς. Εάν το επιθυμείτε, μπορούμε να το κάνουμε αυτό με οργανωμένο και συστηματικό τρόπο. Αλλά τι χρειαζόμαστε; Τι κάνετε; Πρέπει να το δούμε πολύ προσεκτικά. Επειδή το νιώθω πολύ καθαρά. Δεν λέω ότι ξέρω.” Επειδή δεν έχω αυτές τις πληροφορίες μία προς μία. Αλλά νιώθω πολύ ξεκάθαρος. Σήμερα, υπάρχουν πολύ σημαντικές ικανότητες και ικανότητες τουλάχιστον σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και σε ορισμένους τομείς του πανεπιστημίου σε πολλούς τομείς για τους οποίους πρέπει να μελετήσουμε και να αποκτήσουμε την τεχνολογία. Αφήστε τη συνάντησή μας να ξεκινήσει η επικοινωνία μας να τελειώνει, είναι ανοιχτή σε εσάς. Έχουμε μια πρόσκληση. Μπορεί να έχουμε κλήσεις, ανάγκες ή ενδιαφέρουσες προτάσεις έργου σχετικά με τις δραστηριότητες που γίνονται ή πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Είμαστε έτοιμοι να τις ακούσουμε με την καρδιά και την ψυχή μας. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

“Η Τουρκία έχει σημαντικά βήματα που πρέπει να ληφθούν σε ένα όραμα να γίνει παγκόσμια δύναμη”

Ο Ισμαήλ Ντέμιρ της Τουρκίας σήμερα σε αυτό το σημείο, σημειώνοντας ότι είναι σημαντικά βήματα στο όραμα μιας παγκόσμιας δύναμης, τελειώνοντας λέγοντας:

“Σήμερα περνάμε από πολύ κρίσιμες μέρες ως έθνος. Γύρω από τη χώρα μας έχει μεταφραστεί σε έναν άμεσο κύκλο πυρκαγιάς. Εάν θυμάστε, ας πάμε στο 2010, 2009, ας πάμε στο 2008. Υπενθυμίστηκε η πολιτική της Τουρκίας για μηδενικά προβλήματα. Με τους γείτονές της, τα χρόνια που ταιριάζουν καλά με τους φίλους … έχουν αλλάξει αρκετό κλίμα.

Σήμερα, βλέπουμε ξεκάθαρα ότι το βιώνουμε πολύ καθαρά ως αμυντική βιομηχανία. Στην πραγματικότητα, ζούσαμε για 4-5 χρόνια. Δεν μπορούμε να αγοράσουμε κανένα σύστημα, καμία κρίσιμη τεχνολογία από έξω και δεν το θέλουμε. Σας εμπιστευόμαστε. Όταν πρόκειται για τεχνολογία, όταν κάνουμε κάτι, κάνουμε καλύτερα αν κάτι είναι ανθρώπινο. Ας δώσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη στους νέους μας, στους μαθητές μας. “

Τα νέα που παρουσιάζονται στους συνδρομητές μέσω του AA News Flow System (HAS) δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Anadolu Agency με συνοπτικό τρόπο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για εγγραφή.

.Source