Η βιομηχανία τσιμέντου δημιουργεί μια ισχυρή υπόθεση για την παγκόσμια αγορά καυσίμων που προέρχεται από ελαστικά, λέει η Fairfield Market Research

ΛΟΝΔΙΝΟ, 9 Φεβρουαρίου 2021 / PRNewswire / – Η τελευταία έκθεση της Fairfield Market Research μελετά την παγκόσμια αγορά καυσίμων που προέρχεται από ελαστικά καθώς ο κόσμος εξετάζει τη μετατροπή των αποβλήτων σε ενέργεια. Η έκθεση εκτιμά ότι παράγονται ένα δισεκατομμύριο θραύσματα ελαστικών και άλλα τέσσερα δισεκατομμύρια προστίθενται στο απόθεμα κάθε χρόνο. Σύμφωνα με την έκθεση, το Η παγκόσμια αγορά καυσίμων που προέρχονται από ελαστικά (TDF) άξιζε 365,1 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2019 και αναμένεται να φτάσει 430,3 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2025. Το αυξανόμενο συναίσθημα για τη χρήση πιο πράσινων ενεργειών δημιουργεί τη ζήτηση για καύσιμα που προέρχονται από ελαστικά, προβλέπουν αναλυτές.

Οικονομικά και προσιτά χαρακτηριστικά για την ανάπτυξη της αγοράς καυσίμων

Το καύσιμο που προέρχεται από ελαστικά είναι λιγότερο ακριβό από το συμβατικό καύσιμο. Το τεράστιο μέγεθος των απορριμμάτων ελαστικών που παράγονται σε καθημερινή βάση είναι αρκετά κίνητρο για τους μεγάλους παίκτες σε αυτήν την αγορά όχι μόνο να επενδύσουν στην επεκτασιμότητα αλλά και να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη χρήση τα επόμενα χρόνια. Καμία προϋπόθεση εξερεύνησης δεν καθιστά τα καύσιμα που προέρχονται από ελαστικά πολύ πιο οικονομικά επιλογή, δηλώνουν οι αναλυτές.

Λάβετε δείγμα αυτής της αναφοράς (Συμπεριλαμβανομένου του πλήρους TOC, Λίστα πινάκων και αριθμών)

@ https://www.fairfieldmarketresearch.com/report/tyre-derived-fuel-tdf-market/

Η επέκταση των εφαρμογών ως συμπληρωματικών καυσίμων βελτιώνει τις ευκαιρίες για την αγορά καυσίμων που προέρχονται από ελαστικά

Η ενέργεια που παράγεται από καύσιμα που προέρχονται από ελαστικά είναι η ίδια με το πετρέλαιο και περίπου 25% περισσότερο από αυτό που μπορεί να παράγει ο άνθρακας. Τα επόμενα χρόνια, το TDF αναμένεται να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της έλλειψης ενέργειας και της αυξανόμενης ζήτησης μεταξύ των βιομηχανιών. Το TDF χρησιμεύει ως ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα στα συμβατικά καύσιμα, όπως το ξύλο και ο άνθρακας, ως πρωτοβουλίες για τη μετατροπή των στερεών αποβλήτων σε ενέργεια για την πρόληψη της υγειονομικής ταφής και της επακόλουθης ρύπανσης. Βιομηχανίες όπως τσιμέντο, χαρτί και χαρτοπολτός, ηλεκτρικές επιχειρήσεις και βιομηχανικοί λέβητες χρησιμοποιούν καύσιμα που προέρχονται από ελαστικά για να καλύψουν τις ενεργειακές τους ανάγκες διατηρώντας παράλληλα τις εκπομπές άνθρακα υπό έλεγχο.

Τα καύσιμα που προέρχονται από ελαστικά χρησιμεύουν ως κατάλληλη απάντηση στη μείωση των εκπομπών άνθρακα, καθώς τα κατάλοιπα τέφρας από το TDF περιέχουν λιγότερα μέταλλα. Έτσι, υποστηρίζει την ιεραρχία διαχείρισης αποβλήτων της EPA για μείωση, επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση. Καθώς οι βιομηχανίες επεκτείνουν την παγκόσμια δραστηριότητα και με τις οικονομίες να επανέρχονται στην ομαλότητα, οι αναλυτές αναμένουν ότι η παγκόσμια αγορά ελαστικών θα ωφεληθεί επίσης.

Σετ βιομηχανίας τσιμέντου προηγούμενοι άλλοι καθώς οδηγεί σε υψηλή χρήση TDF

Η Fairfield Market Research αναφέρει ότι η βιομηχανία τσιμέντου αναμένεται να είναι η βασική βιομηχανία τελικών χρηστών κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Επί του παρόντος, η βιομηχανία τσιμέντου κατέχει το 50% της παγκόσμιας αγοράς TDF. Το TDF χρησιμοποιείται για τη συμπλήρωση πρωτογενούς καυσίμου για την καύση τσιμέντων. Καθώς ο αυξανόμενος αριθμός κατασκευαστών τσιμέντου συνειδητοποιεί ότι τα απορρίμματα ελαστικών είναι εξίσου αποτελεσματικά με τον άνθρακα και λιγότερο ρυπογόνα, οι αναλυτές αναμένουν τη χρήση απορριμμάτων ελαστικών, απαιτώντας έτσι να κερδίσουν δυναμική. Καθώς οι δαπάνες για υποδομές αυξάνονται, ειδικά στα αναπτυσσόμενα μέρη του κόσμου, το τσιμέντο θα χρησιμοποιηθεί σε τεράστιες ποσότητες, προωθώντας την αγορά TDF.

Για να τοποθετήσετε το ερώτημα αγοράς κάντε κλικ εδώ: [email protected]

Αυξανόμενη αυτοκινητοβιομηχανία στο Ασία Ειρηνικού να ενισχύσει την περιφερειακή αγορά

Η έκθεση αναφέρει ότι Ασία Ειρηνικού Η αγορά καυσίμων που προέρχεται από ελαστικά είναι πιθανό να κυριαρχήσει, καθώς η περιοχή παρακολουθεί συστηματικά ελαστικά στο τέλος του κύκλου ζωής τους σε χώρους υγειονομικής ταφής. Αντί να καίνε ή να επιτρέπουν την ανάπτυξη αποθεμάτων, οι χώρες αναζητούν μια εξαιρετική ευκαιρία να μετατρέψουν τα θραύσματα ελαστικών σε βιώσιμη πηγή καυσίμων. Επιπλέον, τα αποθέματα ελαστικών μπορεί επίσης να είναι κίνδυνοι πυρκαγιάς, εάν δεν αντιμετωπιστούν. Επομένως, υπάρχει επιτακτική ανάγκη να εξετάσουμε τα αποθέματα ελαστικών με ανανεωμένη προοπτική.

Μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά καυσίμων που προέρχονται από ελαστικά είναι Διάθεση & ανακύκλωση ελαστικών, Liberty Tire Recycling, Ragn-Sells Group, ResourceCo Pty Ltd., αξιόπιστη απόρριψη ελαστικών, Renelux Cyprus Ltd, L & S Tire Company, Probio Energy International, Scandinavian Enviro Systems AB, Front Range Tire Recycle, Inc., και ETR Group, Εμμανουήλ Ελαστικό, LLC.

Σχετικά με εμάς

Η Fairfield Market Research είναι πάροχος έρευνας αγοράς με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Το Fairfield προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που κυμαίνονται από προσαρμοσμένες αναφορές έως συμβουλευτικές λύσεις. Με ισχυρό ευρωπαϊκό αποτύπωμα, το Fairfield λειτουργεί παγκοσμίως και βοηθά τις επιχειρήσεις να περιηγούνται σε επιχειρηματικούς κύκλους, με γρήγορες απαντήσεις και προσεγγίσεις πολλαπλών επιπέδων. Η εταιρεία εκτιμά την προσοχή για τη διορατικότητα σε παγκόσμια ζητήματα, υποστηριζόμενη από μια ομάδα εξαιρετικά έμπειρων ερευνητών. Με ένα ισχυρό αποθετήριο κοινοπρακτικών αναφορών αγοράς που δημοσιεύονται και ενημερώνονται συνεχώς για να διασφαλίζεται ότι οι συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών ικανοποιούνται με απόλυτη ταχύτητα.

Επικοινωνία

Έρευνα αγοράς Fairfield
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Ηνωμένο Βασίλειο +44 (0) 20 30025888
ΗΠΑ +1 (844) 3829746 (χωρίς χρέωση)
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Λογότυπο: https://mma.prnewswire.com/media/1419764/Fairfield_Market_Research_Logo.jpg

SOURCE Έρευνα αγοράς Fairfield

.Source