Η βραβευμένη εφαρμογή του Koski δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα με την υψηλότερη έκδοση

Διαφήμιση

Για την παροχή υπηρεσιών στους πολίτες όλων των καινοτομιών της τεχνολογίας που στοχεύουν στην CES, η Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας (Κοινοβούλιο) πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του «9. Στην τελετή απονομής βραβείων «eTR», το KOSKİ Mobile Work Tracking Project, το οποίο έλαβε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Δήμος Μεγάλης Κλίμακας, αναπτύχθηκε περαιτέρω και πρόσθεσε νέες λειτουργίες.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το KOSKİ Mobile Work Tracking Project έχει ενημερωθεί πιο βολικό και έγκαιρο με την υψηλότερη έκδοση της εφαρμογής KOSKI Mobile Field Work Order. KOSKİ Mobile Field Work Order Application, η οποία εκτελείται με κινητές συσκευές και εφαρμογές ενσωματωμένες στο σύστημα, όπως πόσιμο νερό, λύματα, κατασκευή νερού, παρακολούθηση διαρροών, SCADA, σηπτικό ρεζερβουάρ και καθαρισμός αποθήκης, επεξεργασία, γραμμές συνδρομής, πληρωμές προόδου, μηχανικές και ηλεκτρικές εφαρμογές, παρέχονται ευκολία.

Με την εφαρμογή που μπορεί να διανέμει αυτόματα και μη αυτόματα παραγγελίες εργασίας σύμφωνα με την τοποθεσία και τις πληροφορίες έντασης εργασίας των ομάδων στο πεδίο, μια κατανεμημένη εντολή εργασίας μπορεί να ανατεθεί σε άλλη ομάδα από την καθορισμένη ομάδα λόγω πυκνότητας και για άλλους λόγους.

Εκτός από όλα αυτά, η Εφαρμογή Εντολών Εργασίας Mobile KOSKI μπορεί να ορίσει τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγγελία εργασίας από ομάδες πεδίου μαζί με την ποσότητα και τις τιμές και τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν στο κέντρο μέσω της γραμμής GSM και τα αποτελέσματα της εντολής εργασίας μπορούν να είναι έχει καταγραφεί. Χάρη στην τεχνολογία και την εφαρμογή που χρησιμοποιείται, παρέχεται σοβαρός φόρτος εργασίας και εξοικονόμηση χρόνου.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source