Η βραδινή απαγόρευση θα επιβληθεί από αύριο

Η βραδινή απαγόρευση θα επιβληθεί από αύριο

Ο πρωθυπουργός Ersan Saner έκανε δήλωση μετά τη σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών και ανακοίνωσε ότι κηρύχθηκε απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 22:00 το απόγευμα έως τις 05:00 το πρωί από αύριο.

Η βραδινή απαγόρευση θα επιβληθεί από αύριο

Πρωθυπουργός που έκανε δήλωση μετά το τέλος του Συμβουλίου Υπουργών Έρσαν Σανέρανακοίνωσε τις αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη συνεδρίαση.

Ο πρωθυπουργός Saner, όπως και σε όλο τον κόσμο Κορωνοϊός Δήλωσε ότι είναι γνωστό ότι υπάρχουν και ορισμένα προβλήματα στη χώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Σανέρ δήλωσε ότι το Συμβούλιο Υπουργών πραγματοποίησε μια έκτακτη σύνοδο αφού οι καθημερινές δοκιμές του Υπουργείου Υγείας αυξήθηκαν στις 30.

Κάνοντας δηλώσεις σχετικά με τις 20 χιλιάδες δόσεις εμβολίου Sinovac που ήρθε πρόσφατα στη χώρα, πρωθυπουργέ Έρσαν ΣανέρΤόνισε ότι ο αριθμός των ατόμων που υποβάλλουν αίτηση εμβολιασμού είναι αρκετά υψηλός αυτή τη στιγμή.

Ο Σάνερ ανακοίνωσε ότι έχουν κηρύξει απαγόρευση από τις 22:00 το απόγευμα έως τις 05:00 το πρωί από αύριο Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα λήξει τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 05:00.

Ο Πρωθυπουργός Σάνερ δήλωσε επίσης ότι η ημερομηνία έναρξης των σχολείων θα συζητηθεί ξανά από την Ανώτατη Επιτροπή των Λοιμωδών Νοσημάτων στις 22 Ιανουαρίου 2021 και θα ληφθεί απόφαση.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα λάβουν αύξηση του κόστους ζωής τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο – Μάρτιο, υπό την προϋπόθεση ότι τα δικαιώματά τους διατηρούνται και πληρώνονται αργότερα. Ο πόρος που θα αποκτηθεί εδώ θα μεταφερθεί στον πραγματικό τομέα.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source