Η βραδινή απαγόρευση συνεχίζεται

Το Συμβούλιο Υπουργών ανακοίνωσε τη νέα εβδομάδα Covid-19 μέτρα υπό το φως των αποφάσεων της Ανώτατης Επιτροπής των Λοιμωδών Νόσων

Θα επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 22:00 έως τις 05:00 και από τις 22:00 το Σάββατο έως τις 05:00 τη Δευτέρα, εκτός από την κάλυψη βασικών αναγκών.

Όλες οι επιχειρήσεις και οι δραστηριότητες θα είναι κλειστές τις Κυριακές, εκτός από φαρμακεία, αρτοποιεία, βενζινάδικα και γεωργία, κτηνοτροφία και συναφείς βιομηχανικές επιχειρήσεις.

Τα ιδρύματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης “Κανονισμός για την επιτυχή διαβάθμιση” εγκρίθηκαν από το Συμβούλιο Υπουργών, επομένως η διαδικτυακή διαδικασία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης συμπεριλήφθηκε στο πεδίο μέτρησης και αξιολόγησης

Ο Saner εξήγησε επίσης ότι ελήφθη απόφαση που αφορά μαθητές και καθηγητές και δήλωσε ότι οι επιδόσεις των μαθητών κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους θα ικανοποιηθούν από το σύστημα μέτρησης και αξιολόγησης.

Η διαδικτυακή εκπαίδευση θα συνεχιστεί εκτός από τη 12η τάξη.

Ενώ η νυχτερινή απαγόρευση συνεχίζεται στις 12-19 Απριλίου, θα υπάρχει πλήρες κλείσιμο τις Κυριακές.

Το ηλεκτρονικό βραχιόλι, το οποίο θα εφαρμοστεί στη νέα περίοδο, θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα. Η εφαρμογή καραντίνας στο σπίτι σχετικά με το «ηλεκτρονικό βραχιολάκι» θα εφαρμοστεί σύμφωνα με τα κριτήρια της Ανώτατης Επιτροπής Μεταδοτικών Νόσων.

Έρχονται λεπτομέρειες …

Τελευταία ενημέρωση: 09.04.2021 21:57

.Source