Η Βρετανία γίνεται η πρώτη χώρα που εγκρίνει το εμβόλιο AstraZeneca

πανό99

Καταπολέμηση του νέου τύπου coronavirus (Kovid-19) που έχει μεταλλαχθεί και εξαπλωθεί πιο γρήγορα Αγγλία, Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ο βρετανικός φαρμακευτικός γίγαντας AstraZeneca Το εμβόλιο Kovid-19 αναπτύχθηκε από την ανακοίνωσε ότι ενέκρινε.

Στη δήλωση του Υπουργείου Υγείας, “Η κυβέρνηση αποδέχτηκε τη σύσταση της Ρυθμιστικής Αρχής Φαρμάκων και Ιατρικών Προϊόντων (MHRA) σήμερα, επιτρέποντας τη χρήση του εμβολίου Kovid-19 του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης / AstraZeneca” χρησιμοποιήθηκαν εκφράσεις.

Έτσι Αγγλία, Έγινε η πρώτη χώρα που ενέκρινε το εμβόλιο Oxford-AstraZeneca.

Στο παρελθόν γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο Με τη BioNTech, είμαστε η πρώτη χώρα που εγκρίνει το εμβόλιο που αναπτύχθηκε από την αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Pfizer.

Πάνω από 50 χιλιάδες υποθέσεις Kovid-19 εμφανίστηκαν σε μια μέρα για πρώτη φορά χθες στην Αγγλία.

Η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της επιδημίας, με 53 χιλιάδες 135 νέους τύπους περιπτώσεων κοροναϊού (Kovid-19) να εμφανίζονται σε 24 ώρες στη χώρα.

Με 71 χιλιάδες 567 θύματα, ένας τύπος ιού που εξαπλώθηκε 70% γρηγορότερα εμφανίστηκε στην Αγγλία, όπου τα περισσότερα θύματα Kovid-19 παρατηρήθηκαν στην Ευρώπη μετά την Ιταλία.

πανό134

.Source