Η Βρετανία επιδιώκει εμπορικές συμφωνίες με την Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες

Η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και χώρες στην περιοχή Ινδο-Ειρηνικού, επιδιώκουν τώρα συμφωνία με τη Βρετανία μετά τη συμφωνία Brexit με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με μια έκθεση του The Telegraph, ο υπουργός Εξωτερικών Ντομινίκ Ραάμπ δήλωσε την Κυριακή το απόγευμα ότι «επιδιώκουμε εμπορικές συμφωνίες από την Αυστραλία προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο». “Ειδικά με την περιοχή Ινδίας-Ειρηνικού, η οποία είναι μια τεράστια αναπτυσσόμενη αγορά για το μέλλον.”

“Τον Ιανουάριο, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Ινδία για να ενισχύσει τους οικονομικούς μας δεσμούς με τη μεγαλύτερη δημοκρατία στον κόσμο · θα είναι με τον Πρωθυπουργό Narendra Monti για να γιορτάσει την Ημέρα της Δημοκρατίας”, είπε.

Πηγή: insider.gr

Η Βρετανία επιδιώκει τώρα να υπογράψει εμπορικές συμφωνίες με την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις χώρες στην περιοχή Ινδο-Ειρηνικού μετά τη συμφωνία Brexit με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με έκθεση του The Telegraph, ο υπουργός Εξωτερικών Ντομινίκ Ραμπ δήλωσε την Κυριακή το απόγευμα ότι «επιδιώκουμε να υπογράψουμε εμπορικές συμφωνίες από την Αυστραλία στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο». “Ειδικά με την περιοχή Ινδίας-Ειρηνικού, η οποία είναι μια τεράστια αναπτυσσόμενη αγορά για το μέλλον.”

“Τον Ιανουάριο, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Ινδία για να ενισχύσει τους οικονομικούς μας δεσμούς με τη μεγαλύτερη δημοκρατία στον κόσμο. Θα είναι με τον Πρωθυπουργό Narendra Monti την Ημέρα της Δημοκρατίας”, είπε.

Πηγή: insider.gr

Source