Η βρετανική γυναίκα που σκοτώθηκε σε λιποαναρρόφηση στον άντρα της Τουρκίας μήνυσε 1 εκατομμύριο λίρες

Το να κάνει λιποαναρρόφηση στην Τουρκία από τον 38χρονο κοινωνικό λειτουργό Abimbola Ajoka Bamgbos σε μεταθεραπεία τον Αύγουστο φέρεται να σκοτώθηκε. Σύμφωνα με τις ειδήσεις στο Sky News, ισχυρίστηκε ότι η Abimbola Ajoke Bamgbose, μητέρα τριών παιδιών, πέθανε από περιτονίτιδα (μια ασθένεια που προκαλείται από φλεγμονή του περιτοναίου) και πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων μετά από επιπλοκές της λιποαναρρόφησης.

Ο Moyosore Olowo, ο οποίος έχασε τη σύζυγό του, Mono Cosmetic Surgery, όπου ο Bamgbose είχε λιποαναρρόφηση, και ο χειρουργός Dr. Μήνυσε τον Hakan Aydoğan για 1 εκατομμύριο λίρες για ιατρική αμέλεια.

Ο Abimbola Ajoke Bamgbose αποφάσισε να κάνει χειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό με την αιτιολογία ότι ήταν πολύ ακριβό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υποστηρίχθηκε ότι η Bamgbose έλαβε ένα πακέτο αξίας 5 χιλιάδων £ από τη Mono Cosmetic Surgery, η οποία παρέχει επίσης μεταφορές αεροδρομίου και διαμονή στη Σμύρνη.

“ΜΑΘΑΝΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ WHATSAPP”

Ο Olowo ισχυρίστηκε ότι μετά τη θεραπεία, η σύζυγός του άρχισε να βιώνει σοβαρό κοιλιακό άλγος και τον είδε άλλος ειδικός στο νοσοκομείο τέσσερις ημέρες αργότερα. Στη συνέχεια, πέταξε στην Τουρκία και ότι το ίδιο το προσωπικό του νοσοκομείου ισχυρίστηκε ότι ένα σφάλμα οδήγησε σε επιπλοκές στην πρώτη διαδικασία, είπε. Ο Olowo ισχυρίστηκε ότι μετά την επιστροφή του στο σπίτι για να φροντίσει την οικογένειά του, έλαβε μια κλήση WhatsApp από τον χειρουργό λέγοντας ότι η γυναίκα του είχε πεθάνει.

“Ήταν η ραχοκοκαλιά της οικογένειας”

Σχολιάζοντας τον θάνατο της συζύγου του, ο Moyosore Olowo είπε: «Ήταν η ραχοκοκαλιά της οικογένειας. Η γυναίκα μου ήταν μια τέλεια μητέρα. Ο γιος μου έχει ειδικές ανάγκες και είχε μια ηρεμιστική επίδραση σε αυτόν. «Είμαι μόνος τώρα που ασχολούμαι με τα παιδιά και είναι πραγματικά οδυνηρό», είπε.

“ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑΙ”

Ο Τούρκος δικηγόρος του Olowo, Zodiac Holmgren, δήλωσε: “Όλοι είναι μια εταιρεία πρακτόρων για χρήση όταν θέλετε να κάνετε κράτηση για χειρουργική επέμβαση Τουρκία, απευθείας συνομιλίες και πτήσεις με τον χειρουργό, το ξενοδοχείο, ποτέ για τη συμφωνία πακέτου, όπως η χειρουργική επέμβαση, προειδοποίησα ότι η αποτυχία πληρωμής. Στην Τουρκία υπάρχει ένας καταπληκτικός χειρουργός και η χειρουργική επέμβαση είναι πολύ απασχολημένη, δεν ασχολούνται με πρακτορεία για να μεταφέρουν ασθενείς στην κλινική. Κάντε την έρευνά σας και προσέξτε », είπε.

.Source