Η Βόρεια Κύπρος επιβεβαιώνει 14 νέες περιπτώσεις COVID-19

ΛΕΥΚΟΣΑ, Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου

Η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNC) επιβεβαίωσε 14 ακόμη κρούσματα του μυθιστορήματος coronavirus τη Δευτέρα, ανεβάζοντας τον αριθμό στα 1.499.

Ο υπουργός Υγείας Αλί Πίλι δήλωσε σε δήλωσή του ότι η χώρα είχε πραγματοποιήσει 2.303 δοκιμές και επιβεβαίωσε 10 ανακτήσεις τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο Πίλι είπε ότι 202 άτομα εξακολουθούσαν να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένου ενός υπό εντατική περίθαλψη.

– 751 νέες θήκες στη Νότια Κύπρο

Η Νότια Κύπρος ανέφερε τουλάχιστον 751 νέες περιπτώσεις COVID-19 την περασμένη ημέρα, ανεβάζοντας τα 20,408.

Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 113 με μία προσθήκη.

Ο αρχηγός της ελληνοκυπριακής διοίκησης, Νίκος Αναστασιάδης, εμβολιάστηκε τη Δευτέρα το πρωί.

Η πανδημία COVID-19 έχει προκαλέσει πάνω από 1,77 εκατομμύρια ζωές σε 191 χώρες και περιοχές από τότε που ο ιός εντοπίστηκε για πρώτη φορά στη Γουχάν της Κίνας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πάνω από 81 εκατομμύρια περιπτώσεις έχουν αναφερθεί παγκοσμίως, με σχεδόν 46 εκατομμύρια ανακτήσεις, σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins που εδρεύει στις ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ, η Ινδία και η Βραζιλία παραμένουν οι χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από την άποψη του αριθμού των περιπτώσεων.

Ο ιστότοπος του Anadolu Agency περιέχει μόνο ένα μέρος των ειδησεογραφικών ειδήσεων που προσφέρονται σε συνδρομητές στο AA News Broadcasting System (HAS) και σε συνοπτική μορφή. Επικοινωνήστε μαζί μας για επιλογές συνδρομής.

.Source