Η Βόρεια Κύπρος λαμβάνει πρόσθετη παρτίδα εμβολίων από την Τουρκία

(MENAFN) Νωρίς το πρωί της Τρίτης, η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNC) έλαβε άλλη μια παρτίδα 40.000 δόσεων εμβολίου COVID-19 που δωρίστηκε από την Τουρκία.

Αξιωματούχοι του υπουργείου Υγείας της ΤΔΒΚ έλαβαν αεροπλάνο του Τουρκικού Υπουργείου Υγείας φορτωμένο με τις δόσεις εμβολίου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ercan της Λευκάδας.

Η Τουρκία έχει προσφέρει έως τώρα τις δόσεις εμβολίου TRNC 140.000.

Ο πρωθυπουργός της ΤΔΒΚ Έρσαν Σανέρ έγραψε στο Twitter: “Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στο COVID-19 με τον λαό μας και την υποστήριξη της Τουρκίας. Συνολικά 40.000 περισσότερες δόσεις του εμβολίου Sinovac θα φτάσουν από τη μητέρα πατρίδα Τουρκία απόψε. Ευχαριστούμε θερμά τη μητέρα μας πατρίδα Τουρκία.”

Νομική δήλωση αποποίησης: Το MENAFN παρέχει τις πληροφορίες «ως έχουν» χωρίς καμία εγγύηση. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο, τις εικόνες, τα βίντεο, τις άδειες, την πληρότητα, τη νομιμότητα ή την αξιοπιστία των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Εάν έχετε οποιαδήποτε παράπονα ή ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων που σχετίζονται με αυτό το άρθρο, επικοινωνήστε με τον πάροχο παραπάνω.

.Source