Η Γαλλία μπορεί να εισέλθει σε καραντίνα για τρίτη φορά

Η Γαλλία μπορεί να εισέλθει σε καραντίνα για τρίτη φορά

Ο Γάλλος υπουργός Υγείας Oliver Veran δήλωσε ότι εάν συνεχίσουν να αυξάνονται τα περιστατικά ιών κοροναϊού, θα μπορούσε να εφαρμοστεί μια τρίτη απομόνωση σε ολόκληρη τη χώρα.

Η Γαλλία μπορεί να εισέλθει σε καραντίνα για τρίτη φορά

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Κορωνοϊός Καθώς η επιδημία συνεχίζει να αυξάνει τον αντίκτυπό της στην Ευρώπη, έχει φτάσει στην ατζέντα ότι η Γαλλία μπορεί να κηρύξει καραντίνα για τρίτη φορά στον αγώνα κατά της επιδημίας. Ο Γάλλος υπουργός Υγείας Oliver Veran είπε στα γαλλικά μέσα μετά τα Χριστούγεννα Κορωνοϊός Δήλωσε ότι αναμένεται αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων, και εάν οι υποθέσεις συνεχίσουν να αυξάνονται, η καραντίνα μπορεί να εφαρμοστεί για τρίτη φορά σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο υπουργός Veran είπε: «Δεν θα αποκλείσουμε ποτέ τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του κοινού. “Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε λάβει απόφαση, αλλά παρακολουθούμε στενά την κατάσταση.”

Εμφανίστηκε στη Γαλλία, Αγγλία, την περασμένη Παρασκευή ΚορωνοϊόςΈνας νέος, πιο μεταδοτικός τύπος φήμης είχε αναγνωριστεί. Λόγω του νέου τύπου, περισσότερες από 50 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, ανέστειλαν τη μεταφορά με την Αγγλία και η Γαλλία άνοιξε ξανά τα σύνορά της στην Αγγλία στις 23 Δεκεμβρίου, 48 ώρες αργότερα. Στη Γαλλία ΚορωνοϊόςΟ μαζικός εμβολιασμός κατά του e ξεκίνησε χθες με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source