Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Κατασκευαστών επίπλων πραγματοποιήθηκε σήμερα

Η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Κατασκευαστών επίπλων (MOSAD) πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αμφιθέατρο του τουρκικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κύπρου.

Οι εκλογές της Γενικής Προεδρίας, όπου συμμετείχαν 8 άτομα, ξεκίνησαν στις 10:00.

Με την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, ο Kemal Öztürk διετέλεσε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Ebru Sakar και ο Mehmet Ali Berberoğlu ως γραμματεία.

Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ήταν υποψήφιοι οι Hüseyin Ciddi, Ahmet Çeler, Erdoğan Aşık, Ahmet Borucu, Metin Yaman, Eda Kervanlı, Kemal Zaim και Buğra Biren.

Με την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Kemal Öztürk έκανε ονομαστική κλήση και υποσχέθηκε στον σημερινό πρόεδρο Hüseyin Ciddi για την εναρκτήρια ομιλία του.

Στην ομιλία του, ο Hüseyin Ciddi, Πρόεδρος της Ένωσης Κατασκευαστών επίπλων, δήλωσε ότι εκτελεί το έργο που έχει εκτελέσει για δύο χρόνια με αφοσίωση και είπε: «Εργαστήκαμε σκληρά με τους φίλους μας στη διοίκηση για να εξυπηρετήσουμε τα μέλη μας ως όσο μπορούσαμε. Ελπίζω ότι ως ένωση, μπορέσαμε να συνεισφέρουμε στη βιομηχανία μας σε 2 χρόνια. Πιστεύω ακράδαντα ότι τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα κάνουν το καλύτερο δυνατό κατά τη διάρκεια της θητείας τους, όπως και εμείς. ”

Τελείωσε τη σοβαρή ομιλία του ευχαριστώντας τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Οι εκλογές ξεκίνησαν μετά την ανάγνωση και τη νομιμοποίηση των Οικονομικών και Ετήσιων Εκθέσεων.

Συνολικά 33 ψήφοι χρησιμοποιήθηκαν στις εκλογές όπου κάθε μέλος ψήφισε τουλάχιστον 3 και το πολύ 5 άτομα. Στη Γενική Συνέλευση όπου οι 2 ψήφοι ήταν άκυρες, ο Hüseyin Ciddi, ο Erdoğan Aşık, ο Ahmet Çeler, ο Eda Kervanlı, τα κύρια μέλη του Ahmet Borucu Metin Yaman και η Buğra Biren εκλέχθηκαν ως εφεδρικά μέλη. Οι Gassan Yüksek, Raci Yıldız και Mustafa Onuk ήταν μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Ο kerlker Yaşar, ο Abdurrazzak Kuday και ο Raif Dostbilen διορίστηκαν ως μέλη του εποπτικού συμβουλίου. Η Γενική Συνέλευση τελείωσε με ευχές και ευχές.

.Source