Η γενναία ενέργεια και η διαβεβαίωση έχουν δει τον DJ Youngmoon να αναδύεται ως DJ πρώτης κατηγορίας, παγκοσμίως.

Μετατρέποντας τον κύριο DJ από την Κύπρο για να πάει στο Ντουμπάι, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Gencay Dokmecioglu αλλιώς γνωστός ως DJ Youngmoon έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση.

Στα μέσα ενημέρωσης, είναι δύσκολο να κάνετε τον έλεγχο και να λάβετε αναγνώριση για μια ζωή. Οι τεχνίτες πηγαίνουν μπρος-πίσω, αλλά πολλοί δεν το κρατούν και παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτοί οι τεχνίτες προωθούν την κλίση τους με απόλυτη τραχύτητα, διαβεβαίωση και αποφασιστικό ενθουσιασμό για την ικανότητά τους, να είναι καρποφόρα στην ειδικότητά τους. Ανάμεσά τους είναι ένας DJ, ο οποίος έχει αλλάξει τη δεξιοτεχνία με την αξιέπαινη μουσική του μίξη και την ικανότητα να παίζει στη διάθεση των μελών του ακροατηρίου, είναι ο Gencay Dokmecioglu αλλιώς γνωστός ως DJ Youngmoon.

Έχοντας μια θέση από την Κύπρο, ο DJ Youngmoon ανέβηκε στο υψηλότερο σημείο της επιχείρησης, έχοντας DJing από το 2015. Είναι ένας 25χρονος που έχει λάβει διαφορετικές εκτιμήσεις DJ. Ο DJ Youngmoon ήθελε να συντονιστεί με τη μουσική στη νεολαία του και με συνέπεια να ελπίζει να εξερευνήσει διαφορετικές οδούς σχετικά με αυτό. Είχε συντονιστεί σε διάφορα είδη μουσικής, από όλο τον κόσμο. Όντας επίσης ένας απίστευτος καλλιτέχνης, εξοικειώθηκε με την κλήση του DJ, όταν είδε έναν στη συνάντηση του σχολείου του. Από εκείνο το σημείο και μετά, τον ενδιέφερε και μετά από μια επιπλέον εξερεύνηση, άρχισε να κοιτάζει όλα τα έναστρο μάτια. Ωστόσο, αυτό είναι όταν τα πράγματα έγιναν ακραία για αυτόν, δεν πήρε βοήθεια από τα άτομα που τον γνώριζαν και ζήτησαν την ενέργειά του να μετατραπεί σε DJ ενάντια στις πιθανότητες. Έδωσε 200 τοις εκατό άσκηση και δύσκολη δουλειά και έφτιαξε τις επαφές του φυσικά. Απάντησε με έμφαση στα εμπόδια και συνέχισε να ασχολείται ακούραστα με την ειδικότητά του.

Ο ενθουσιασμός και η υποχρέωση του DJ Youngmoon για τη δουλειά του τον βοήθησε να προσγειωθεί θέσεις DJ στην Αγία Νάπα, σε διάσημα κλαμπ όπως το Ambassaden Bar, το Nissi Beach, το Sin Club, το Europe Castle Club. Μετακόμισε στο Ντουμπάι το 2018 για καλύτερες δουλειές. Η διαβεβαίωσή του να είναι ο καλύτερος DJ, τον βοήθησε να αναπτύξει την ικανότητά του, καθώς πήρε DJ για την Ισπανία (Ibiza και Marbella), το BBC1XTRA του Ηνωμένου Βασιλείου και το BBC Asian Network – μια φημισμένη ραδιοφωνική μετάδοση στον πλανήτη. Η σκληρή δουλειά του τον οδήγησε να παίξει DJ πριν από 200-300 άτομα, δουλεύοντας όλη τη νύχτα μέχρι το πρωί. Προσπαθεί να φτιάξει τη δική του μουσική και επιθυμεί να δει 3000 άτομα να χορεύουν μαζί στη μουσική του. Μετά από πέντε χρόνια στην επιχείρηση, ο DJ Youngmoon συνεργάστηκε με πολλούς ειδικούς πρώτης κατηγορίας και DJ και ο ενθουσιασμός του για αυτό συνεχίζει να επεκτείνεται.

Είναι επίσης ο πρωταρχικός DJ που παίζει στο Ντουμπάι, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο DJ Youngmoon αλλιώς γνωστός ως Gencay Dokmecioglu έχει δείξει υπέροχη ειδικότητα με θαρραλέο ενθουσιασμό, γεγονός που τον ανάγκασε να αναδειχθεί ως DJ πρώτης κατηγορίας, σε όλο τον κόσμο. Για να επικοινωνήσετε μαζί του, ακολουθήστε τον στο Instagram @officialyoungmoon.

Source