Η Γερμανία και η Τουρκία ανέλαβαν τη λίστα με περιοχές με υψηλό κίνδυνο μόλυνσης

Γερμανία, ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων στο επίπεδο των 55 χιλιάδων Τουρκία ειδικότερα συμπεριλήφθηκε στη λίστα χωρών με υψηλό κίνδυνο μόλυνσης. Προηγουμένως το καθεστώς «ζώνης κινδύνου» είναι στην Τουρκία αυτή η απόφαση «υψηλή συχνότητα» της αναθεωρημένης κατάστασης.

Στη δήλωση του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών, ανακοινώθηκε ότι αυτή η αλλαγή πραγματοποιήθηκε επειδή ο αριθμός των περιπτώσεων τις τελευταίες επτά ημέρες ήταν πάνω από 200 στους 100 χιλιάδες ανθρώπους.

Σύμφωνα με τα νέα που ανέφερε η DW TurkishΤο Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) που βασίζεται σε πληροφορίες που περιέχονται στη σελίδα καθώς και στην Τουρκία, την Κροατία σήμερα, συμπεριλήφθηκαν στη λίστα της Αρμενίας και της Ουκρανίας όπου υπάρχει υψηλός κίνδυνος μόλυνσης. Υπάρχουν περισσότερες από 40 χώρες στη νέα ταξινόμηση, η οποία θα ισχύει από την Κυριακή 11 Απριλίου. Στη λίστα περιλαμβάνονται επίσης ευρωπαϊκές χώρες όπως οι Κάτω Χώρες, η Γαλλία, η Πολωνία και η Τσεχία, οι οποίες είναι γείτονες της Γερμανίας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ «ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ»

Η Γερμανία, όσον αφορά τον ιστότοπο του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, σημείωσε επίσης ότι ο κίνδυνος μόλυνσης άλλαξε. Το γερμανικό υπουργείο πολιτών στην Τουρκία “δεν είναι υποχρεωτικό, από ταξίδια αναψυχής” συνεχίζεται η προειδοποίηση αποφυγής. Προειδοποιητικό κείμενο στο Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ανακοίνωσαν ότι δόθηκαν σύνδεσμοι για τις δηλώσεις σχετικά με τον αριθμό των νέων κρουσμάτων.

Το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών σε δήλωση του καιρού του Υπουργείου Τουρκίας, ήταν σαφές ότι η ξηρά και η θάλασσα, στην είσοδο της Τουρκίας οδικώς από το Ιράν, η έξοδος από την Τουρκία στην Ελλάδα, ενώ οι περιορισμοί στην είσοδο και έξοδο μεταξύ Τουρκίας και Γεωργίας καθορίστηκε.

Όσοι θα ταξιδέψουν στην Τουρκία σε ταξίδι έως και 72 ώρες πριν από την οποία η Τουρκία είναι υποχρεωμένη να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα που ετοίμασε το Υπουργείο Υγείας. Εξηγήθηκε ότι ο κωδικός HES θα δοθεί στους ταξιδιώτες και ότι αυτός ο κωδικός πρέπει να εμφανίζεται στα στοιχεία ελέγχου εντός της χώρας.

Επίσης, 6 μεγάλα ταξίδια που όλοι στην ηλικία εισόδου στην Τουρκία για έως και 72 ώρες πριν από τη δοκιμή PCR είναι να δείξουν ότι οι αρνητικές συνέπειες του yaptırarak είπε. Σημειώθηκε ότι αυτή η πρακτική δεν ισχύει για πληρώματα πτήσης, οδηγούς φορτηγών ή φορτηγών, ναυτικούς ή επιβάτες διέλευσης και ότι το αποτέλεσμα της δοκιμής πρέπει να υποβληθεί κατά το check-in.

.Source