Η Γερμανία τιμά την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας με Α… Γερμανική σημαία

Είκοσι ημέρες μετά τον εορτασμό των δύο χρόνων του Ελληνικού Πολέμου της Ανεξαρτησίας, για τον οποίο η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δεν έκανε καμία ανακοίνωση ή συγχαρητήρια, η Γερμανία τίμησε την ευκαιρία παρουσιάζοντας ένα…. Γερμανική σημαία.

Ο Γερμανός πρεσβευτής Ernst Reichel, ο οποίος είναι γνωστός για τα υποτιμητικά του tweets εναντίον της Ελλάδας, και η σύζυγός του Anne Decrue Reichel, επισκέφθηκαν το Μουσείο Φιλελληνισμού την Πέμπτη και έμαθαν για τους Γερμανούς φιλέλληνες που υποστήριξαν την Ελληνική Επανάσταση.

Η Γερμανία τιμά αργά την Ελληνική Ημέρα Ανεξαρτησίας με .... Γερμανική σημαία 3

Ο Ράιχελ παρέδωσε στο Μουσείο, εκ μέρους του Δρ. Βόλφγκανγκ Σάμπλε, Προέδρου της Ομοσπονδιακής Ομοσπονδιακής Ομοσπονδιακής Ομοσπονδίας, μια γερμανική σημαία που έστειλε το γερμανικό κοινοβούλιο για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας – είκοσι ημέρες μετά το γεγονός.

Περιγράφοντας τη σημαία, ο πρέσβης ισχυρίστηκε ότι πρέπει να «χρησιμεύσει ως σύμβολο» των υποτιθέμενων «ισχυρών δεσμών μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας σε μια ενωμένη Ευρώπη».

ΓερμανίαΦυσικά, μια ενωμένη Ευρώπη σημαίνει προφανώς συνεχιζόμενους βέτο κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας παρά τις ατελείωτες εδαφικές παραβιάσεις και απειλές πολέμου κατά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Από την πλευρά τους, το μουσείο παρουσίασε στον Γερμανό Πρέσβη δύο μετάλλια επετείου που εκδόθηκαν για την 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, η οποία τιμά δύο σημαντικούς Γερμανούς Φιλελλήνες.

Ο ένας είναι του Λούις Α ‘, Βασιλιάς της Βαυαρίας, μεγάλος ευεργέτης της Ελλάδας και χρηματοδότης του αγώνα, και ο άλλος είναι του στρατηγού Νόρμαν, ο οποίος ηγήθηκε του ελληνικού στρατού στη μάχη του Πέτα και θυσιάστηκε για την Ελλάδα.

Η Γερμανία τιμά αργά την Ελληνική Ημέρα Ανεξαρτησίας με .... Γερμανική σημαία 4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Γερμανία «ξέχασε» για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ελλάδας.

Source