Η Γερουσία θεωρεί ότι η δίκη του Τραμπ είναι συνταγματικά ορθή. Οι Δημοκρατικοί παρουσίασαν ένα συγκλονιστικό βίντεο

Η πλειοψηφία των γερουσιαστών των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ μιας πλήρους δίκης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, υπερασπιζόμενος το επιχείρημα των Δημοκρατών ότι η διαδικασία επιτρέπεται από το Σύνταγμα των ΗΠΑ.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Οι δικηγόροι του Τραμπ ισχυρίζονται ότι η δίωξη του πρώην προέδρου είναι αντισυνταγματική.

Το κατηγορητήριο εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ βασίζεται σε «συγκεκριμένα, ισχυρά γεγονότα», δήλωσε η βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Άμι Ράσκιν, η οποία παρουσίασε ένα βίντεο των ταραχών στις 6 Ιανουαρίου στην αρχή της δίκης της Γερουσίας.

Ο καθηγητής Νομικής Ράσκιν υποσχέθηκε να αποφύγει τα ενοχλητικά, αδίστακτα «μαθήματα» · η επεξεργασία δέκα λεπτών έδειξε στους γερουσιαστές που το δοκίμασαν և έζησαν πριν από ένα μήνα.

Το βίντεο δείχνει τους υποστηρικτές του Τραμπ να γκρεμίζουν τους φρουρούς του Καπιτωλίου και να χτυπούν την αστυνομία. Δείχνει έναν όχλο που προσπαθεί να σπάσει την πόρτα της Βουλής των Αντιπροσώπων καθώς κρύβονταν οι νομοθέτες, όπως όταν ένας αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν διαδηλωμένο βετεράνο της Πολεμικής Αεροπορίας, Ashley Babbitt, καθώς προσπάθησε να μπει σε ένα κτίριο. παράθυρο:

Σε μια άλλη σκηνή, ο αντάρτης ψάχνει ένα από τα μέλη του κοινοβουλίου και ακούει ότι λέει. «Πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάτι ενάντια σε αυτούς τους άστεγους» Στο βίντεο, εν τω μεταξύ, εμφανίζονται αποσπάσματα από μια ομιλία του Τραμπ προς τους υποστηρικτές του, τους οποίους ονόμασε «διαβολικό αγώνα».

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 170 τραυματίστηκαν σε επίθεση στο Καπιτώλιο.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη νομιμότητα της διαδικασίας κατηγορίας,” είπε. “Ξεκίνησε όταν ο Τραμπ ήταν ακόμη πρόεδρος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Γερουσία έχει τη δύναμη να τον δοκιμάσει.”

Στη συνέχεια, θα υπάρξει ψηφοφορία για το σύνταγμα ή άλλη μορφή απόφασης,, δεδομένου ότι απαιτείται απλή πλειοψηφία, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί.

Πηγή: KYPE

Source