Η Γιουβέντους “έσκυψε” το εξαιρετικό Sassuolo.

Η Γιουβέντους τους βρήκε στο σκοτάδι εναντίον του Sassuolo με καλή απόδοση, ο οποίος έπαιξε δέκα παιχνίδια καθ ‘όλη τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά δυσκολεύτηκε ακόμη και να κερδίσει τρεις πόντους (3-1)

Η Γιουβέντους έσωσε το τζελ.

Το Bianconeri φάνηκε υπέροχο φέτος. Ο Sassuolo το έκανε πολύ δύσκολο για αυτούς, αν και έπαιξε με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά “χτύπησε” δύο φορές στον τελικό, εκμεταλλευόμενος τα λάθη των αντιπάλων, κέρδισε 3-1, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση στη Serie A.

Η συνάντηση ήταν απόλυτα ισορροπημένη. Ο “Sassuolo” αγωνιζόταν με την αγαπημένη του τακτική, προσπαθώντας να αντεπιτεθεί. Το τέμπο ήταν καλό, “η Γιουβέντους”, παρά τον έλεγχο της μπάλας, δυσκολεύτηκε να αποτελέσει σοβαρή απειλή, περιοριζόμενη σε μερικά σουτ του Ρονάλντο και της Τσιέσα. Ο Andrea Pirlo τραυματίστηκε με τον McCain στο 19ο και η Dimbala στο 42ο λεπτό, ενώ το Bianconeri έχασε δύο βασικούς παίκτες στο κέντρο. Ωστόσο, ήταν τυχεροί στον πρώτο τελικό του ημιχρόνου όταν ο Ομπιανγκ αποβλήθηκε για αντιαθλητικό σήμα στο Ράμσεϊ.

Τα πράγματα φάνηκαν να είναι ευκολότερα για τη Γιουβέντους, στο 50ο λεπτό ο Danilo πυροβόλησε από 20 μέτρα για να αναγκάσει τον Sassuolo ακόμη περισσότερο. Η ομάδα του Roberto di Jerry, ωστόσο, έδειξε γιατί είναι μια ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, αλλά γιατί είναι η ομάδα που πρέπει να παρακολουθήσει. Οκτώ λεπτά αργότερα, χτύπησε το “Neroverd” πολύ γρήγορα. Ο Traore βρήκε τον Defrelle στην περιοχή, έκανε τον αγώνα με τέλεια απόδοση (1: 1). Το “Juventus” έδειξε την ίδια παθογένεση στο 5ο εντός έδρας παιχνίδι, έχασε ξανά την μπάλα και έπρεπε να αντιδράσει.

Αυτός ο στόχος τονίστηκε από το “Juventus”, που είδε τον Sassuolo να παίζει με δέκα παίκτες, δεν αλλάζει τη φιλοσοφία τους, δεν παίζει ποδόσφαιρο, κινεί υπομονετικά την μπάλα, βγαίνει στην επιθετική γραμμή. Ωστόσο, στο τελευταίο τρίτο, η επιλογή των παικτών του ήταν κακή, και παρόλο που βγήκαν αρκετές φορές για να απειλήσουν με εξαιρετικούς όρους, τους κατέστρεψαν. Το “Juventus” το χρησιμοποίησε. Ο Frabotas έκανε ένα παράλληλο σταυρό στο 82ο λεπτό. Αρχικά, οι Κήρυκες άφησαν την μπάλα να περάσει, νομίζοντας ότι δεν υπήρχε κανένας πίσω του. από κοντά για να ωθήσει ξανά τους οικοδεσπότες. Και λίγο αργότερα, αφού ο Odey είχε την ευκαιρία να βάλει τον Cesney, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν σε χαμηλή διάθεση, ο Danilo βρήκε τον Cristiano με μια βαθιά μπάλα στο πίσω μέρος της συντριμμένης αντίπαλης άμυνας για να φτάσει στο 3-1.

Source