Η γλώσσα του σώματος με τη Royal Family δείχνει ότι είναι «μεσίτης για την ειρήνη» »TechnoCodex

Οι περιορισμοί του Coronavirus σήμαινε ότι η υπηρεσία δεν πραγματοποιήθηκε φέτος, αλλά είναι κάτι που οι περισσότεροι βασιλείς έχουν ενταχθεί στη βασίλισσα για κάθε χρόνο.

Η Kate παρακολούθησε την πρώτη της υπηρεσία για την Ημέρα των Χριστουγέννων το 2011 και πιο πρόσφατα τα Χριστούγεννα του 2019.

Με τα χρόνια, η Τζούντι Τζέιμς πρότεινε ότι η εμπιστοσύνη της Κέιτ έχει αυξηθεί και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην οικογένεια.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Express.co.uk, πρότεινε ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κατάφερε να μειώσει τις βασιλικές εντάσεις.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Ο ειδικός εξήγησε ότι αυτό ήταν πιο αξιοσημείωτο το 2018 όταν εμφανίστηκε με τον αδελφό της, τον πρίγκιπα Χάρι, 36 ετών και τη Μέγκαν Μάρκλ, 39 ετών.

Πρόσθεσε: «Η Κέιτ φαίνεται να ήταν ο μεσίτης της ειρήνης και αργότερα ο πάσχων μιας πολύ σπασμένης βασιλικής εταιρείας.

«Το 2018, ήταν η πιο δύσκολη βασιλική χριστουγεννιάτικη βόλτα στην εκκλησία για την Κέιτ, η οποία ήταν σαφώς επιφορτισμένη να ξαπλώνει μόνη της για να ξεκουράσει όλες τις στροβιλιζόμενες φήμες σχετικά με την επίπτωση μεταξύ της και της εγκύου της νύφης της Meghan.

«Η Κέιτ έκανε μια επαγγελματική δουλειά περπατώντας δίπλα στη Μέγκαν και την εμπλέκοντας σε μια πολύ χαρούμενη συνομιλία.

Το 2019, η Κέιτ και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έφεραν τα τρία μικρά παιδιά τους στην εκκλησία για πρώτη φορά.

Εκείνη την εποχή, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φάνηκε να ασφαλίζεται ως ηγέτης στην οικογένεια, πρόσθεσε ο Τζούντι.

Είπε: «Το περασμένο έτος ήταν η στιγμή της Κέιτ ως το νέο, άξιος αστέρας και δυνητικός ηγέτης της βασιλικής εταιρείας, καθώς στέκεται με εμπιστοσύνη στο μπροστινό μέρος της βασιλικής ομάδας, παίρνοντας τη στιγμή της μπροστά από τις κάμερες με τον Σαρλότ με ένα πολύ ήρεμο χαμόγελο της υπερηφάνειας.

«Η Κέιτ φαίνεται ισχυρή και προστατευτική εδώ, με το υπερυψωμένο χαμόγελο-φρύδι της να δημιουργεί αυτοπεποίθηση συνδέσεις με το πλήθος και τις κάμερες και το ευρύ, ομοιόμορφο στόμα-χαμόγελο της να φαίνεται χαλαρό και αυθεντικό».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑ GOOGLE

Πηγή

Source