Η γλώσσα του σώματος του Menfi ήταν ένα μήνυμα στον κόσμο!

Η πρώτη διεθνής αναγνώριση της Τουρκίας που δίνεται στην κυβέρνηση της Λιβύης, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για τον ΟΗΕ, της οποίας ελέγχει την εξουσία με το πραξικόπημα, ο Χαλίφα Χαφτάρ ήταν καθοριστικός για να υποστεί μεγάλη ήττα.

νόμιμη κυβέρνηση υπέρ της ανάπτυξης αποτελεσμάτων, δεδομένης της υποστήριξης της Τουρκίας στη Λιβύη, την Ιταλία και την Ελλάδα αναγκάστηκε να τρέξει την επιδίωξη της Λιβύης.

Η άνεση του Menfi απέναντι στην ιταλική αντιπροσωπεία

Ο Πρόεδρος του Προεδρικού Συμβουλίου της Λιβύης, Mohammed al-Menfi, δέχτηκε τελικά την Υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας, Luciana Lamorgese και τη συνοδευτική αντιπροσωπεία στο γραφείο του στην πρωτεύουσα Τρίπολη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η χαλαρή στάση του Μωάμεθ Μένφι επέστησε την προσοχή στους συνομιλητές του, διασχίζοντας τα πόδια του.

Ο Μωάμεθ Μένφι είχε προηγουμένως δεχτεί τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μικοτάκη, τον Πρόεδρο της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης (Νότια Κύπρο) Νίκο Αναστασιάδη και τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι και έδωσε ένα μήνυμα διασχίζοντας τους συνομιλητές του σε κάθε συνάντηση.

Ο Μωάμεθ Αρνητικός, αφού οι τρεις ηγέτες συζήτησαν τον Πρέσβη της Τουρκίας στην Τρίπολη, ο Κανάν Γιλμάζ “παρουσίαση διαπιστευτηρίων” ζήτησε από τον Γιλμάζ να καθίσει τον Κένυ κατά την αποδοχή και αποδοχή, η αμοιβαία συνεδρίαση έδειξε εξαιρετικά σεβαστή συμπεριφορά.

Συζητήθηκε το θέμα της παράνομης μετανάστευσης

Το Γραφείο Τύπου του Προεδρικού Συμβουλίου της Λιβύης δήλωσε σε δήλωση σχετικά με τη συνάντηση Αρνητικής-Λαμοργής ότι τα θέματα συνεργασίας Ιταλίας-Λιβύης συζητήθηκαν σε διάφορους τομείς, ιδίως στη γενική ασφάλεια, την ασφάλεια των συνόρων και την παράνομη μετανάστευση, και τόνισε τη σημασία της εξάλειψης των αιτιών της μετανάστευσης μέσω της ανάπτυξης .

Στη δήλωση, δήλωσε η ιταλή υπουργός Εσωτερικών Λουκιάνα Λαμοργέζε ότι το βάθος των διμερών σχέσεων και συνεργασίας μεταξύ Λιβύης και Ιταλίας και η ανάγκη τους να ενισχυθούν.

Στη δήλωση, σημειώθηκε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αξιολογήθηκαν ορισμένες προηγούμενες συμφωνίες μεταξύ Ιταλίας και Λιβύης για να ενεργοποιηθούν ξανά.

Source