“Η δήλωση που έγινε για λογαριασμό της πλατφόρμας μελών του Li-Koop είναι

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Τουρκικών Γραφείων, Τραπεζών, Ασφαλίσεων, Ενώσεων Εργαζομένων της Κύπρου, Ali Yeltekin, στη γραπτή του δήλωση, σημείωσε ότι θεωρούσαν τη δήλωση ως δήλωση που έγινε μόνο για να ξεκαθαρίσουν την πολιτική στάση και τις υποθέσεις του πρώην διοικητικού συμβουλίου κατά νομικών κανονισμών.

Ο Yeltekin ισχυρίστηκε ότι το πρώην διοικητικό συμβούλιο, το οποίο απολύθηκε από τον Γραμματέα Συνεταιριστικών Εταιρειών και στάλθηκε στο δικαστικό σώμα, πραγματοποίησε δραστηριότητες κατά του νόμου, ιδίως το Κεφάλαιο 114, το Εργατικό Δίκαιο και πολλά άλλα.

Υποστηρίζοντας ότι όσοι έκαναν δηλώσεις για λογαριασμό της πλατφόρμας μελών του Li-Koop, ενεργώντας «αρνητικά και κατά του νόμου», δεν ζήτησαν ποτέ απόρριψη του διοικητικού συμβουλίου να απολογιστεί, ο Yeltekin είπε, «Τώρα ενεργούν ηρωικοί».

Η Yeltekin δήλωσε ότι η χρηματοοικονομική δομή της Li-Koop Ltd ενισχύεται και ότι τα προσωπικά και κοινωνικά δικαιώματα του προσωπικού είναι υπό εγγύηση. και ότι υποστηρίζουν τις νομικές τους πρακτικές σε συνεταιρισμούς που χρησιμοποιούνται ως «αγροκτήματα» έναντι των ιδρυτικών τους σκοπών.

Ο Yeltekin δήλωσε ότι υποστηρίζει επίσης τις νομικές μελέτες των συνεταιρισμών για την εξυπηρέτηση της χώρας και των μελών της.

.Source