Η δήλωση της Δούκισσας του Νομικού είναι επίσημη … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η Δούκισσα του Νομίκου επιστρέφει στην τηλεόραση, ειδικά το SKAI, μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την εκπομπή της, το Super Makeover.

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το μοντέλο και η οικοδέσποινα, μετά την αποχή από το διάστημα, επιστρέφουν με την τελική εμφάνιση των μετασχηματισμών, με τα πιο εντυπωσιακά «πριν» και «μετά» που μπορούμε να φανταστούμε.

Η Duchess μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ της εκπομπής της με τους διαδικτυακούς φίλους της, δηλώνοντας ότι είναι πιο ενθουσιασμένη, πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Αυτή η ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο προσωπικό του Facebook, έγραψε: «Έχουν περάσει 3 χρόνια (children 2 παιδιά) όταν δημιουργήσαμε τελευταία μια τηλεόραση … ήρθε η ώρα να συναντηθούμε ξανά. Κάθε μέρα μέσω του @ skaitv.gr. Η καρδιά μου χτυπά. Ανυπομονώ να! “Eeeeorho emeeeee”, ενώ δημοσίευσε επίσης την πρώτη φωτογραφία της παράστασης.

https://www.youtube.com/watch?v=ADdTyMIgJfY:

Η πρώτη φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού από τα γραφεία της SKAI

Η Δούκισσα του Νομίκου επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από μερικά χρόνια απουσίας επειδή ήθελε να αφιερωθεί στην ανατροφή των παιδιών και της οικογένειάς της. Ο παρουσιαστής, το μοντέλο με τη συχνότητα του SKAI, θα παρουσιάσει μια εκπομπή μετασχηματισμών և ήδη, όπως θα δείτε παρακάτω նրա, οι συνεργάτες της έχουν αποκαλυφθεί με μια φωτογραφία.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, և Η Δούκισσα του Νομικού επισκέπτεται συχνά τα γραφεία του σταθμού για να προετοιμάσει τα πάντα για τη μεγάλη πρεμιέρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τη νέα χρονιά.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χθες, ήθελε ακόμη και να μοιραστεί μια φωτογραφία της επίσκεψής του στο κανάλι με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Ωστόσο, δεν φορούσε ρούχα για την παράσταση, αλλά μια απλή εμφάνιση που θα φορούσε στην καθημερινή της ζωή.

“Η μητέρα μου είναι χαρούμενη που επέστρεψε. Το Skai είναι τα σύνορα.

Ανυπομονώ να το πω αυτό κάθε μέρα @ skaitv.gr. “Εσύ είσαι?”

Source